Canal Ajuntament

L’Ajuntament retira la denúncia per l’ocupació del local de propietat municipal situat a la rambla de Can Mora, 11

L’escrit de desistiment s’ha presentat aquest matí davant la Policia Local, per a la seva tramitació

 

Els serveis jurídics de l’Ajuntament han presentat aquest matí escrit de desistiment de la denúncia interposada en data 2 de maig en relació a l’ocupació del local de titularitat municipal situat a la rambla de Can Mora núm. 11.

L’escrit s’acompanya de l’acta aixecada per la Policia Local en data 14 de maig de 2024, que constata que “no hi ha cap indici d’ocupació en el local social dels Castellers de Sant Cugat del Vallès”.

Cal recordar que el col·lectiu La Causa  va ocupar el passat 1 de maig aquest espai, seu actual on els Gausacs tenen la documentació oficial, els arxius històrics i records i material de l’entitat, que també va manifestar el seu desacord amb aquest acció.

Davant la negativa de desocupar el local, tot i les converses mantingudes per part de l’alcalde, Josep Maria Vallès, l’Ajuntament va decidir presentar la denúncia el dia 2 de maig  per tal de que es tramités en seu judicial demanant el desallotjament immediat.

 

 

Darrera actualització el Dijous, 16 Maig 2024 16:28

Vist: 4

Com enviar notes de premsa a Canal Ajuntament?

Si ets un municipi de menys de 2.000 habitants t'oferim la possibilitat de publicar totes les teves informacions GRATUÏTAMENT a Canal Ajuntament. Per fer-ho, només cal seguir aquestes senzilles instruccions:

1- Incorporar a la pàgina principal del web del teu ajuntament un link a  www.canalajuntament.cat 

2- Avisar-nos que heu incorporat el link enviant un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé enviant un whatsapp al 667732409

3- Enviar les informacions (notes, cartells, convocatòries...) del municipi a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

4- Les notes de premsa i/o informacions cal enviar-les dins del cos del correu electrònic, i adjuntar-les en format word (.docx) o pdf

5-Les imatges cal enviar-les adjuntes al mateix correu electrònic en format jpg o png MAI dins d’un document Word o pdf.

6-S’enviarà un correu electrònic per a cada una de les informacions que es vulguin publicar (no enviarem informacions de temes diferents en un mateix correu electrònic). 

7-Podeu enviar en un mateix dia tantes informacions com us convinguin. 

8-Per a qualsevol dubte podeu enviar un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé trucar al 972831541 / 667732409 

Si ets un municipi de més de 2.000 habitants posa't en contacte amb nosaltres per solicitar les condicions i tarifes del nostre servei.  


Darrera actualització el Dimecres, 05 Febrer 2020 17:40

Vist: 1795

Serveis

Què diuen de Canal Ajuntament?

Canal Ajuntament a TV3

Si ets Ajuntament posa't en contacte amb nosaltres i millora i/o potencia la teva presència als mitjans de comunicació i xarxes socials.

Ara més que mai cal explicar-se i donar visibilitat a les actuacions que es desenvolupen des dels ens locals. Activa la teva SALA DE PREMSA

Uneix-te a Canal Ajuntament


 

 

Darrera actualització el Diumenge, 29 Gener 2017 08:56

Vist: 2855

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version