Canal Ajuntament

Com enviar notes de premsa a Canal Ajuntament?

Si ets un municipi de menys de 2.000 habitants t'oferim la possibilitat de publicar totes les teves informacions GRATUÏTAMENT a Canal Ajuntament. Per fer-ho, només cal seguir aquestes senzilles instruccions:

1- Incorporar a la pàgina principal del web del teu ajuntament un link a  www.canalajuntament.cat 

2- Avisar-nos que heu incorporat el link enviant un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé enviant un whatsapp al 667732409

3- Enviar les informacions (notes, cartells, convocatòries...) del municipi a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

4- Les notes de premsa i/o informacions cal enviar-les dins del cos del correu electrònic, i adjuntar-les en format word (.docx) o pdf

5-Les imatges cal enviar-les adjuntes al mateix correu electrònic en format jpg o png MAI dins d’un document Word o pdf.

6-S’enviarà un correu electrònic per a cada una de les informacions que es vulguin publicar (no enviarem informacions de temes diferents en un mateix correu electrònic). 

7-Podeu enviar en un mateix dia tantes informacions com us convinguin. 

8-Per a qualsevol dubte podeu enviar un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé trucar al 972831541 / 667732409 

Si ets un municipi de més de 2.000 habitants posa't en contacte amb nosaltres per solicitar les condicions i tarifes del nostre servei.  


Darrera actualització el Dimecres, 05 Febrer 2020 17:40

Vist: 1704

Serveis

Què diuen de Canal Ajuntament?

Canal Ajuntament a TV3

Si ets Ajuntament posa't en contacte amb nosaltres i millora i/o potencia la teva presència als mitjans de comunicació i xarxes socials.

Ara més que mai cal explicar-se i donar visibilitat a les actuacions que es desenvolupen des dels ens locals. Activa la teva SALA DE PREMSA

Uneix-te a Canal Ajuntament


 

 

Darrera actualització el Diumenge, 29 Gener 2017 08:56

Vist: 2755

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version