Canal Ajuntament

Llagostera. Llagostera es prepara per celebrar el desè aniversari de la fira del bolet

La Colla Gegantera, Llagostera per la Independència i El Butlletí opten al premi Ou de Reig 2012

 

Un any més Llagostera es prepara per celebrar el 12 d’octubre la Fira del Bolet, que enguany arriba a la seva desena edició.

 

Avui s’han donat a conèixer els nominats a rebre el Premi Ou de Reig 2012. La Colla Gegantera, Llagostera per la Independència i El Butlletí de Llagostera són les 3 entitats nominades al premi. El premi Ou de Reig vol destacar aquella entitat o persona que per alguna de les seves tasques i/o vinculació amb el poble de Llagostera es mereix un reconeixement.

 

Enguany s’ha demanat a les entitats de Llagostera que prenominessin a 3 candidats. Miitjançant una votació electrònica validada amb DNI des de www.llagostera.cat els llagosterencs decidiran qui és finalment el mereixedor del premi. El termini per fer les votacions s‘acabarà el 7 d‘octubre i el guanyador es donarà a conèixer durant el transcurs de la desena Fira del Bolet prevista pel proper 12 d’octubre.

 

L’any passat van rebre el  Premi Ou de Reig La Unió Esportiva Llagostera, i el cronista llagosterenc Enric Ramionet.

 

S’adjunta foto de lliure distribució del lliurament dels premis de l’any passat.

 

Sobre la Fira del Bolet

 

Durant tot el dia el nucli antic es converteix en un mercat ambientat a principis del segle passat amb un centenar de parades, activitats, demostracions d'oficis, exposicions i gastronomia relacionada amb el món del bolet.

 

La Fira del Bolet és una iniciativa de l’Àrea de Promoció Local de l’Ajuntament de Llagostera juntament amb la Unió de Botiguers, el Casino Llagosterenc, el Casal Parroquial, el G.E. Bell-matí, l’Associació de Restaurants i altres entitats del municipi.

 

Aquesta iniciativa és pionera a la zona i es recolza en la gran tradició boletaire arrelada durant segles en aquestes contrades. La Fira va néixer l’any 2003 amb la vocació d’instaurar-se com a fira anual amb la intenció de projectar el municipi i la comarca del Gironès cap  a l’exterior. Cada any passen per la fira més de 10.000 persones.

 

Per completar l'oferta culinària fins a l’11 de novembre, els restaurants del municipi celebren les jornades gastronòmiques de la Cuina del Bolet, on s'ofereixen diversos menús amb aquest ingredient com a producte estrella.
Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version