Canal Ajuntament

Blanes. Balanç del Servei de Vigilància i Control de les Platges de Blanes Estiu 2012

El proper divendres 21 de setembre de 2012, a les 12:00 h, l’Ajuntament de Blanes presentarà en roda de premsa el balanç del Servei de Vigilància i Salvament i Socorrisme de les platges de Blanes d’aquest 2012 al lloc de socors situat al passeig de s’Abanell número 20 (a l’alçada del carrer Costa Brava). 

 

Aquest ha estat el cinquè any consecutiu que el servei s’ha gestionat directament des de l’Ajuntament de Blanes a través del departament de Protecció Civil, que s’encarrega de la seva direcció. Això ha permès que, treballant de manera coordinada amb la Policia Local, els socorristes també hagin donat suport a la seguretat ciutadana per reforçar aquest aspecte tant a les platges com als passejos adjacents.

El servei va entrar en funcionament el 18 de juny, finalitzarà el  23 de setembre i ha comptat amb una dotació de 25 socorristes aquàtics. Enguany –a pocs dies de tancar el servei- ja s’han superat el total d’assistències que es van fer durant l’any 2011.

La roda de premsa anirà a càrrec de l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i del cap de Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes, Josep Lluís Pouy. 

 

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE: Roda de Premsa Presentació Balanç del Servei de Vigilància i Control de les platges de Blanes Estiu 2012

DIA: Divendres 21 de setembre de 2012

HORA:12.00 hores

LLOC: Lloc de Socors Protecció Civil 

         Passeig de S’Abanell (a l’alçada carrer Costa Brava)

         Blanes

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version