Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Cassà de la Selva treballa per adaptar la Cavalcada de Reis a la nova situació

Com és sabut, vivim moments molt difícils a causa de la pandèmia, i amb l’arribada de la fred la situació s’està complicant. Tot i això, des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Cassà,  fa setmanes que es treballa en una de les activitats més especials de l’any,  la Cavalcada de Reis. El principal objectiu és reinventar-nos per tal que els infants de Cassà puguin sentir la màgia a prop. És per això que, juntament amb la Comissió de Reis, s’està treballant incansablement per adaptar l’activitat a la nova situació.

Així doncs, la Cavalcada d’enguany serà forçosament diferent a com la coneixem. La seva organització canvia constantment a mesura que apareixen noves restriccions d’higiene i seguretat. Ens anem adaptant dia a dia per poder celebrar l’arribada de Ses Majestats amb les màximes garanties i no haver de suspendre l’acte.

A dia d’avui el que podem confirmar és el següent:

Els Tres Reis d’Orient passejaran amb les seves carrosses pels carrers del poble, però, a diferencia d’altres anys, no aniran acompanyats de les comitives reials.

El recorregut no serà l’habitual. La comitiva reial passarà per tots els barris del municipi i pel major nombre de carrers possibles (properament es farà públic el recorregut definitiu). Així doncs, es demanarà a totes les famílies, que gaudeixin de la Cavalcada des del balcó o finestra de casa seva. Cal extremar la precaució i evitar aglomeracions.

Es retransmetrà un programa a través d’internet amb connexions en directe amb la Cavalcada, i amb contingut màgic: entrevistes a personatges reials, contes, cançons, col·laboracions i entreteniment per a tota la família. D’aquesta manera farem que Ses Majestats entrin a les cases de forma segura.

Aquelles famílies que ho vulguin, podran demanar un missatge personalitzat en forma de vídeo per als més menuts. Estigueu atents per rebre més informació.

Tota la informació i novetats s’aniran concretant molt aviat a través de les xarxes de l’Ajuntament i del nou compte d’instagram @CavalcadaCassa.

Des de l’organització es demana la màxima col·laboració i responsabilitat a la ciutadania per tal que la Cavalcada sigui possible. Es treballa perquè sigui segura, tot i això, conscients que la situació sanitària és crítica,  pot ser que s’hagin de prendre noves decisions més endavant.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version