Canal Ajuntament

Palafrugell. Palafrugell requereix a Costes l’adopció de mesures preventives de seguretat als talussos de la platja del Golfet, a C alella

L’Ajuntament de Palafrugell ha requerit a l’Administració de l’Estat (Demarcació de Costes del Ministeri de Medi Ambient) que realitzi les actuacions de caràcter preventiu i correctores necessàries per garantir la seguretat dels talussos de la platja del Golfet a Calella i restauri, en el termini màxim de 10 dies, la situació física deteriorada. Al mateix temps, també insta a que es realitzi una inspecció conjunta amb els Serveis Tècnics d’aquest Ajuntament per valorar les actuacions que s’han de realitzar en aquests moments.

 

A l’any 2005, després d’una situació d’esllavissades, el servei de Costes va col·locar una malla de doble trenat, a fi de controlar les possibles caigudes de pedres. Després de cinc anys, a l’any 2010, es van realitzar unes noves tasques de manteniment que van incloure la renovació de la malla del talús i l’estabilització del terreny.

 

L’Ajuntament de Palafrugell considera important que el Ministeri de Medi Ambient garanteixi l’estabilitat i la seguretat dels talussos i penya-segats que són de domini públic maritimo-terrestre i, per tant, el deure i la conservació, vigilància i custòdia que li correspon a l’Administració titular del domini, atès que es tracta d’un municipi de caràcter turístic.


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version