Canal Ajuntament

Llagostera. Llagostera promociona el carnet jove amb dos espots i l'estrena d'una nova web

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Llagostera ha començat aquesta setmana una campanya de promoció del carnet jove per donar a conèixer les avantatges del carnet.

 

Per fer-ho s’ha basat en l’ús de les noves tecnologies editant dos anuncis audiovisuals que s’emetran per LlagosteraTV, les xarxes socials i el nou web de www.calaviudi.cat que també s’ha estrenat aquesta setmana.

 

Un dels espots ha estat fruit d’un taller impartit aquest estiu amb joves on els propis participants han aprés a realitzar l’espot i en són els protagonistes.

 

Podeu veure els espots des de: 

 

Espot 1: http://www.youtube.com/watch?v=QMZ-yVBfgHo

Espot 2: http://www.youtube.com/watch?v=PcV11Fgi-zQ

 

A data d’avui s’han emès un centenar de carnets i un total de 30 comerços i empreses, tant de Llagostera com de la comarca s’han adherit al programa de descomptes.

 

Sobre el carnet

 

Tots els llagosterencs, d’entre 12 i 35 anys, poden sol·licitar el carnet jove i beneficiar-se així de diversos descomptes i/o promocions en les activitats organitzades des de l’Ajuntament de Llagostera a nivell esportiu i cultural i en comerços i empreses adherides com ara restaurants, bars, botigues, estètiques, joieries i tallers de reparació de vehicles entre d’altres.

 

Els joves també poden beneficiar-se de descomptes del 15 % en subscripcions a publicacions en català de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català.

 

El carnet també permet gaudir d’un descompte del 15% en els viatges (T10) del transport públic de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM).

 

Cada establiment o empresa adherit ofereix un descompte o promoció als titulars del carnet jove. Les ofertes i establiments adherits poden consultar-se des del web oficial de l’Espai Jove de Llagostera accessible des de http://www.calaviudi.cat/

 

El carnet té una durada de 2 anys i un cost de 5 euros.

 

En la primera setmana de posada en servei s’ha expedit des de l’Espai Jove de Llagostera un total de 38 carnets.

 

La iniciativa està coordinada des de la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Llagostera amb la col·laboració dels comerciants i restauradors de Llagostera “per tal d’establir mecanismes de dinamització comercial local i comarcal on els joves en siguin els beneficiaris”, tal i com ha destacat el regidor de joventut Sergi Miquel.


Adjuntem foto de lliure distribució on la tècnica de joventut fa entrega d’un dels carnets.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version