Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. L’Ajuntament de Cassà de la Selva estrena webs municipals

L’obertura del nou portal www.cassa.cat serà el dilluns 3 de març al matí

El web municipal disposa d’un directori en línea amb les empreses del poble

També s’inaugura el web de la Llar d’Infants Taps: www.cassa.cat/taps

El consistori de Cassà de la Selva estrena el proper dilluns 3 de març al matí un nou web sota el domini www.cassa.cat. Aquest mateix dia també es posa en marxa el portal web de la Llar d’Infants Taps que s’hi podrà accedir a través de www.cassa.cat/taps.

El web municipal del consistori compta amb informació necessària sobre els serveis i equipaments oferts per l’Ajuntament, l’agenda dels actes celebrats al poble o el procediment que s’ha de seguir per dur a terme diferents tràmits administratius. 

El nou portal www.cassa.cat també vol potenciar la projecció exterior de Cassà de la Selva, així com fomentar l’activitat de les empreses situades al municipi. És per això que a banda d’una presentació del poble i el seu patrimoni cultural, també s’ha creat un nou web anomenat www.cassa.cat/empreses que consisteix en un directori en línea de tots els negocis que hi ha al poble. Properament s’obrirà el nou web de la piscina coberta municipal.

Els webs municipals estan optimitzats per ser utilitzats amb els navegadors Google Chrome, Mozilla Firefox i Internet Explorer 9 o superior, tauletes i telèfons mòbils. La resolució mínima ha de ser de 1000 píxels.

L’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament de Cassà treballa per donar a conèixer els serveis oferts pel consistori i els actes recollits a l’agenda. També té per objectiu millorar la transparència de l’organisme municipal. 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version