Canal Ajuntament

Blanes. Continua un únic pacient ingressat per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat en relació a la COVID-19 que al llarg de la jornada d’aquest passat dimarts no hi ha hagut cap novetat a l’Hospital Comarcal de Blanes. Continua amb un sol pacient ingressat, després que durant el cap de setmana es va donar d’alta a un pacient.

En canvi, a l’Hospital de Calella ahir es va donar d’alta un nou pacient, el número 154, de manera que ara queda una sola persona en tractament per la malaltia. En total, doncs, als dos hospitals de Blanes i Calella hi ha ingressades dues persones, mentre que el nombre de professionals en aïllament pel coronavirus continua sent de tres persones.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat dilluns. Indiquen que hi ha un total acumulat de 7.067 casos positius i 1.651 casos positius confirmats de residents a residències. Fins al moment s’han donat 2.717 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 805 defuncions, una més respecte el dilluns.

És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 356 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 244 persones en residències, 129 persones als seus domicilis i 76 morts no estan classificades. 

1593055133Hospital Comarcal Blanes 15.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version