Canal Ajuntament

Santa Coloma de Farners. Gran nivell de qualitat a la primera edició del 'Concurs de Pintura Ràpida Josep Beulas'

El concurs l’ha convocat  l’Ajuntament i la Casa de la Paraula i hi han participat 16 artistes. Els quadres que han participat en aquesta primera edició del concurs de pintura ràpida Josep Beulas estan exposats a la Biblioteca Joan Vinyoli fins passada la Festa Major. Posteriorment, els quadres que han rebut premi, que queden en propietat de l’Ajuntament, seran traslladats a la Casa de la Paraula. 

 

Gaspar Bosch, d’Amer, ha estat el guanyador premi d’obres sobre tela dotat amb una aquarel·la de l’artista Josep Beulas. El segon premi d’aquesta categoria ha estat per Joan Colomer, de Tordera, que ha rebut 300 €. Néstor Sanchiz, de Sant Feliu de Guíxols, ha obtingut el premi d’obres sobre paper dotat amb 300 € i el premi a l’artista local ha estat per Maria Farners Massó que ha rebut 200 €. El jurat ha estat format per l’alcalde de Santa Coloma, Antoni Solà, Sebastià Goday i els pintors colomencs Glòria Morera, Josep Maria Fontanet i Quim Cantalozella. 

Els artistes que han participat al concurs han triat espais com la plaça Farners, el Parc de Sant Salvador o l’entorn de Farners.

Els quadres que han participat en aquesta primera edició del concurs de pintura ràpida Josep Beulas estan exposats a la Biblioteca Joan Vinyoli fins passada la Festa Major. Posteriorment, els quadres que han rebut premi, que queden en propietat de l’Ajuntament, seran traslladats a la Casa de la Paraula. 

 

Gabinet de Premsa

Regidoria de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Farners

www.scf.cat

La Selva Comunica

www.laselvacomunica.cat 

 

 
Foto: Els guanyadors amb l'alcalde i la regidora de cultura / La Selva Comunica
 
 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version