Canal Ajuntament

Girona. L’alcalde de Girona visita l’Escola Carme Auguet del Pont Major en l’inici del nou curs escolar

·         L’han acompanyat la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, i la regidora de barri del Pont Major, Roser Urra

·         El centre comença un nou projecte educatiu aquest curs basat en les ciències i les noves tecnologies


L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont; la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, i la regidora representant al Consell Escolar de l’Escola Carme Auguet i regidora de barri de Pont Major, Roser Urra, han visitat aquest matí l’Escola Carme Auguet, del Pont Major, i l’Escola Bressol El Pont. La directora de l’Escola Carme Auguet, Pilar de Bolós, els ha acompanyat pels diferents espais del centre.

Enguany s’ha escollit aquest centre per fer la visita d’inici de curs coincidint també amb la posada en marxa del nou projecte educatiu, basat en les ciències i les noves tecnologies com a base de l’aprenentatge. Aquest centre educatiu engega aquest curs 2012-2013 aquest projecte amb el desig d'aconseguir l'èxit que estan tenint altres escoles que des de fa uns quants cursos han iniciat nous projectes i, sobretot, poder-lo compartir amb mares i pares de la ciutat. Tot el centre estructurarà el seu currículum, des de P3 fins a 6è, al voltant de les ciències experimentals i les tecnologies, fent de l'experimentació la metodologia principal per a l'adquisició dels coneixements i l'assoliment de les competències bàsiques.   

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version