Canal Ajuntament

Blanes. La Ciutat Esportiva Blanes, capital del voleibol català amb el Campionat de Seleccions que culmina dissabte

L’arribada del nou any 2020 ha significat per a la Ciutat Esportiva Blanes allotjar un esdeveniment esportiu de primer ordre per primera vegada. Es tracta del VI Campionat de Catalunya de Seleccions Catalanes de Voleibol, que es va començar a disputar aquest passat dijous dia 3 i s’allargarà durant tres dies fins culminar el proper dissabte, 4 de gener.

Tot i que és el primer cop que la competició tindrà lloc a Blanes, ja compta amb una trajectòria consolidada. Des de la Federació Catalana de Voleibol es busca seguir donant visibilitat al pla de desenvolupament del voleibol arreu del territori català, així com promocionar el voleibol al país. A banda de la Federació, també compta amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, així com amb voluntaris i voluntàries del Club Voleibol Blanes.

La primera jornada d’aquest passat dijous va culminar amb l’entrega de medalles, acte oficial que van encapçalar el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Pere Lopera, i el gerent de la Federació Catalana de Voleibol, Òscar Novillo. També van participar Àngel Sanchís, membre de la Junta Directiva de la Federació; Christian Ortiz, regidor de l’Ajuntament de Blanes; i Jordi Mor, president del Club Vòlei Blanes.

Ahir es van disputar els partits corresponents a la categoria juvenil, mentre que aquest divendres és el torn dels cadets, i dissabte –el darrer dia- els infantils. En tots tres casos, tant en masculí com en femení. En la primera jornada d’ahir la classificació es va dirimir així: en Masculins van proclamar-se campions, Catalunya 3-Score; la segona plaça va ser per a Catalunya 2-Ecotrofeo; el tercer lloc per a Catalunya 1-Esteban; i la quarta plaça per a Catalunya 4-Diputació de Girona.

Per la seva banda, en la categoria de dones, les campiones han estat les noies de l’equip Barcelona 3-Securitas. La segona posició ha estat per a Barcelona 1-Score; el tercer lloc per a Tarragona Wilson; la quarta plaça per a Lleida-Ecotrofeo; la cinquena posició per a Barcelona 2-Vichy Catalan; i finalment la sisena plaça per a l’equip de l’Ajuntament de Girona.

Blanes, capital catalana del Voleibol durant tres diesç

Durant tres dies, doncs, la Ciutat Esportiva Blanes ha esdevingut en la capital catalana d’aquest esport, comptant amb la participació de més de 400 esportistes repartits en 30 equips durant les tres jornades d’activitat. Completen el quadre de participants els prop de 50 entrenadors i entrenadores, procedents de clubs catalans, així com els més de 30 àrbitres que col·laboren en la competició.

Els partits es disputen al llarg de tot el dia, a partir de les 9 del matí, i finalitzen a quarts de 7, culminant amb el lliurament de premis. Tothom que hi vulgui assistir te una cita a Blanes, i qui no pugui desplaçar-s’hi també ho podrà seguir en directe per streaming en directe al YouTube del Voleicatala. 

1578107951Entrega Medalles 4.jpg
1578107952Entrenaments i Finals (8).jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version