Canal Ajuntament

Blanes. La mostra gastronòmica ‘TastABlanes Nadal’ millorarà la seva presentació i inclourà una actuació de Jordi Ninus

El proper dissabte 7 de gener, en ple període festiu conegut popularment com el Pont de la Constitució, Blanes acollirà un dels esdeveniments nadalencs que l’any passat va ser novetat. Es tracta de la segona edició consecutiva del TastABlanes Nadal, la versió nadalenca de la mostra gastronòmica que ja s’ha fet els tres darrers anys a principis d’estiu.

Estarà instal·lada al Passeig de Dintre, davant l’Ajuntament de Blanes, a partir de les 6 de la tarda i fins les 11 de la nit. TastABlanes Nadal proposa degustar una mostra de la cuina que ofereixen un ample i variat ventall d’establiments de restauració de Blanes en edició adaptada per aquestes tradicionals festes que ens esperen, pràcticament, a la cantonada.

Tal com expliquen els mateixos participants, no es busca guanyar diners, sinó promocionar les diferents exquisideses que es poden tastar als locals de restauració del municipi on comença la Costa Brava. Així, s’hi podrà trobar des de la clàssica escudella, canalons i pollastre rostit, fins a planxats i gofres, crêpes, empanades argentines, croquetes dolces i salades de mil-i-un gustos, pizza, cava i cervesa artesana blanenca, xocolata calenta,...

Tot plegat, gastronomia de diverses tendències avalada per la qualitat dels productes que s’hi ofereixen. Participen 12 establiments i empreses de Blanes: La Balma, Casa Oliveras, Cava Laviret, Bosco Pizza, Cervesa Marina, La Poma Verda, El Bocado, Tarannà, Sa Croqueta, El Centre, PdePà i Sa Creperia. El II TastABlanes Nadal està organitzat per l’Àrea de Promoció de la Ciutat i Turisme de l’Ajuntament de Blanes i l’Associació d’Hostaleria.

Millores en la presentació i un concert amb Jordi Ninus com a novetats

Una de les principals novetats que inclou la segona edició del TastABlanes Nadal és una substancial millora en la seva presentació. Els diferents estands dels locals i empreses que hi participen estaran allotjats en uns estands rústics unificats. Els encarregats d’atendre’ls són els responsables dels 12 establiments i empreses. Mantenen viva la filosofia de l’experiència: la unió fa la força, més enllà de la sana competència que pot haver dins un mateix ram.

El criteri que va fer néixer el TastABlanes fa tres anys es reforça amb les indumentàries que llueixen els i les restauradores: un davantal vermell amb el logotip els que identifica: TAB, és a dir TastABlanes. Cada establiment oferirà tres o quatre tastets representatius del seu local a preus que van dels 1’5 € fins als 6 €, i per poder degustar-ho, hi haurà instal·lades taules i cadires als dos extrems del recinte de la mostra gastronòmica.

Una altra destacada novetat serà el concert que oferirà el conegut cantant català Jordi Ninus a 2/4 de 9 de la nit a l’escenari situat a l’extrem est del Passeig de Dintre, a tocar del Carrer Muralla. Jordi Ninus, canta un pop-rock melòdic amb detalls folk i country, i presentarà el seu nou disc ‘Irregal. Ha compartit la seva música a més d’un centenar de localitats d’arreu de la geografia catalana i ha presentat les seves cançons en català en alguns escenaris internacionals com París, Londres, Luxemburg, Zurich o Colònia, entre d’altres. 

1575380317Foto Marc Romero - TAB Nadal (4).jpg
1575380317Foto Marc Romero - TAB Nadal (5).jpg
1575380317TAB Nadal 3.jpg
1575380317TAB Nadal 7.jpg
1575380317TAB Nadal 14.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version