Canal Ajuntament

Santa Coloma de Farners. Les Ampa’s dels centres educatius de Santa Coloma de Farners organitzen un cicle de xerrades sota el títol 'Compromesos amb l’educació'

El cicle de xerrades Compromesos amb l'educació l’obrirà el dimarts 18 de setembre, el professor de filosofia de la Universitat de Girona, Joan Manel del Pozo

 

Les AMPA’s de Santa Coloma de Farners, coneixedores del gran valor comunicatiu de Joan Manel del Pozo, han cregut molt interessant demanar-li que obrís el cicle de xerrades-taules rodones que es faran durant el curs 2012-13. El tema central d’aquestes xerrades serà el compromís que tota la comunitat educativa de Santa Coloma a de tenir i a d’exercir envers l’educació dels nois i noies. 

En aquesta iniciativa hi participen les AMPA’s dels centres educatius Castell de Farners, el Tabalet, la Miraculosa, la Salle, Mainada, Sant Salvador d’Horta, IES i l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners.

La xerrada de Joan Manel del Pozo es fa el proper 18 de setembre, a les 20:30 h, a l’Auditori Municipal de la capital de la Selva.

 

Divendres, 14 de setembre de 2012

 

Gabinet de Premsa

Regidoria de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Farners

www.scf.cat

La Selva Comunica

www.laselvacomunica.cat 

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version