Canal Ajuntament

Riudellots de la Selva. L’àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva anuncia la gratuïtat dels llibres de text pel curs 2020/2021

Amb la voluntat de garantir la completa gratuïtat de l’ensenyament públic a Riudellots, la regidora d’Ensenyament, Cristina Pineda, ha confirmat l’aposta d’aquesta àrea de preveure al pressupost municipal per a l’exercici 2020 una partida pressupostària suficient per a l’adquisició de tots els llibres de text per a les famílies de l’Escola de Riudellots així com la renovació dels materials i recursos pedagògics de la Llar d’Infants.

Aquesta aposta neix amb l’objectiu de donar compliment a una de les línies estratègiques de mandat de l’equip de govern: posar a disposició els recursos públics a favor d’inversions estratègiques com és, indiscutiblement, l’ensenyament públic en la seva etapa bàsica.

En aquest sentit, Pineda ha explicat que des de l’equip de govern, amb la materialització d’aquesta inversió es pretén alleugerir les càrregues econòmiques de les famílies derivades de l’escolarització, proporcionar el millor material pels nens i nenes de Riudellots i garantir un cicle de vida complet d’aquest material.

Per afavorir la continuïtat d’aquest material, no es descarta reutilitzar-lo per a noves promocions, sempre que els respectius centres decideixin la continuïtat dels mateixos materials.

L’execució d’aquesta inversió serà comunicada a les AMPA de la Llar d’Infants i de l’Escola, en el moment en què es conegui el material que cal adquirir així com el nombre d’unitats necessàries pel curs 2020/21, amb la finalitat de coordinar-ne el repartiment i entrega a totes les famílies.

Amb aquesta actuació, l’equip de govern dona compliment a un dels compromisos electorals nuclears, basats en el foment i millora de l’Ensenyament al municipi i el suport amb les famílies, juntament amb una política fiscal justa situant el tipus impositiu de l’impost sobre béns immobles urbans i rústics al mínim legal.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version