Canal Ajuntament

Santa Coloma de Farners. Presentació del programa de la Festa Major 2012 de Santa Coloma de Farners

La presentació es fa aquest dissabte, 15 de setembre, dia que també es fa la primera edició del concurs de pintura ràpida Josep Beulas. La capital de la Selva escalfa motors de cara a la Festa Major que es celebrarà els dies 20, 21, 22, 23, 24 i 25 de setembre.

 

Aquest dissabte, 15 de setembre, es fa la presentació del programa de la Festa Major. L’acte es fa a la Biblioteca Joan Vinyoli, a les 12 h. Al programa d’enguany s’han inclòs diverses temàtiques com el text íntegre del pregó de l’any passat fet per l’advocat i editor colomenc, Quim Torra. Aquest pregó La mirada dels segadors adquireix en aquests moments una actualitat i vigència absoluta. Al programa també trobem l’entrevista De la plaça del Firal al Barça feta al colomenc, Domènec Torrent, Football Technnical Analyst del primer equip del Futbol Club Barcelona i reportatges de dues importants inauguracions que s’han fet els darrers mesos com són l’Auditori Municipal i la Casa de la Paraula. També s’ha inclòs la informació sobre l’exposició La poètica dels paisatges. Beulas. Trajecte i escenaris , que està integrada pels quadres que aquest pintor colomenc ha cedit a l’Ajuntament i que van inaugurar la Casa de la Paraula, amb el que és una  exposició permanent. A més, a més, podrem llegir un reportatge sobre la Casa Farners o la informació sobre el primer aniversari de les visites guiades que es fan des de la regidoria de Promoció Econòmica i que estan centrades en el patrimoni històric, arquitectònic i natural, la simbologia i els intangibles de la ciutat.

D’altra banda, aquest dissabte també es fa la primera edició del Concurs de Pintura Ràpida Josep Beulas, que han organitzat l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i la Casa de la Paraula. En total es repartiran 800 euros en premis. A les 20:00 h es farà públic el dictamen del jurat i es procedirà al lliurament dels premis. A més a més, el jurat seleccionarà les obres que, al seu judici, siguin mereixedores de ser exposades a la sala d’actes de la Biblioteca Joan Vinyoli, durant la Festa Major d’aquest any.

 

Gabinet de Premsa
Regidoria de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Farners
www.scf.cat
La Selva Comunica
www.laselvacomunica.cat

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version