Canal Ajuntament

Platja d'Aro. Castell-Platja d'Aro celebra la Diada nacional amb un campionat de bàsquet, la 8a fira de productes alimentaris catalans i la 17a fira del dibuix

A Castell d’Aro hi haurà l’acte institucional a les 12 h a la Plaça Lluís Companys

 

L’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro ha programat diverses activitats en commemoració de la Diada Nacional de Catalunya demà dimarts 11 de setembre. A Castell d’Aro s’hi farà l’acte institucional de la jornada, i a Platja d’Aro el 7è Campionat de Bàsquet, el 8è Mercat MIC-Made In Catalonia de productes alimentaris de Catalunya, i la 17a Fira del Dibuix. En el marc d’aquesta celebració s’ha estrenat la instal·lació d’una Senyera de 70m2 al giratori que uneix les viles de Castell d’Aro i Platja d’Aro, en el pas de la carretera C-31 pel municipi, conegut popularment com la rotonda dels xais per les diverses peces escultòriques que plegades configuren un ramat. Col·locada sobre un pal de suport de 24 metres d’alçada la bandera mesura 10 per 7 metres, el muntatge hi quedarà instal·lat de manera permanent tot l’any.

 

Demà dimarts 11 de setembre a Castell d’Aro s’hi farà l’acte institucional de la jornada: un homenatge al President de la Generalitat Lluís Companys a les 12 h a la plaça que porta el seu nom amb ofrena floral, parlaments, i l’actuació de la Coral de la Vall d’Aro. El mateix dia a la vila s’hi celebrarà tot coincidint amb la Festa Major de la vila una passejada popular en bicicleta des del Parc de l’Estació fins a la Font Picant (10 h), i una exhibició castellera amb Els Marrecs de Salt (18 h).

 

A Platja d’Aro, s’hi celebrarà el 7è Campionat de Bàsquet de Castell-Platja d’Aro que a partir d’enguany passa a anomenar-se El partit de la Diada ja que sempre se celebrarà coincidint amb l’11 de setembre. A partir de les 12.30 h al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro s’enfrontaran el FIATC Mutua Joventut de Badalona i el CB Kiev, equip que va ser campió l’any 2005 de la Superlliga d’Ucraïna, guanyador de la copa del país l’any 2007 i subcampió de la FIBA EuroChallengue l’any 2005; i que fa la seva estada de pretemporada a Platja d’Aro del 9 al 23 de setembre (entrada 5 euros, infants fins a 12 anys gratuït · venda anticipada a l’Oficina de Turisme o dos hores abans del partit al Palau).

 

També a Platja d’Aro, en la nova ubicació dels carrers Dr. Fleming i Pineda del Mar de 10 a 22 h, la regidoria de turisme ha programa el 8è Mercat MIC-Made In Catalonia de productes alimentaris de Catalunya, on es comercialitzaran productes relacionats amb l’alimentació, produïts al país i amb una significació pròpia. També en un nou espai, a l’Avinguda de Castell d’Aro, de 10 a 22 h, s’hi desenvoluparà la 17a Fira de Dibuix de Platja d’Aro, on una vuitantena d’artistes oferiran als les seves millors composicions d’olis, aquarel·les i litografies. 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version