Canal Ajuntament

Vilobí d'Onyar. Albert Viñets i Aida Herrera, nou hereu i pubilla de Vilobí d'Onyar

El resultat final es va donar a conèixer en el transcurs del sopar popular de Festa Major, que es va fer el dissabte a la nit al pati de l’escola. Durant el dos primers dies de festa, prop de 900 persones van participar en la votació de la pubilla i l’hereu d’aquest any

 

Albert Viñets i Aida Herrera són, des d’aquest dissabte a la nit, el nou hereu i la nova pubilla de Vilobí d’Onyar 2012, després de donar-se a conèixer el resultat final de les votacions que els va portar a convertir-se en els guanyadors de l’edició d’enguany.

El nou hereu i la nova pubilla són de Vilobí d’Onyar i ja han complert els 18. L’Albert vol estudiar ciències de l’activitat física de l’esport i l’Aida vol ser educadora social.

El regidor de Festes, Pitu Borrell, ha explicat que “en aquesta edició prop de nou-centes persones han participat en la votació, que s’ha pogut fer durant el divendres i el dissabte”.  Així, tal com ha continuat el mateix regidor, després del recompte s’han proclamat els nous representants del poble en una cerimònia on hi ha participar els candidats d’enguany així com els hereus i pubilles d’anys anteriors.

A diferència de les edicions anteriors, i amb l’objectiu que l’elecció de la pubilla i l’hereu 2012 arribés al màxim de veïns i veïnes del municipi possible, enguany la votació per l’hereu i la pubilla de Vilobí s’ha pogut fer durant gran part dels actes de la programació de la Festa Major del divendres i el dissabte. En aquest sentit, el mateix regidor de Festes al consistori vilobinenc ha explicat que “els propis candidats s’han encarregat de custodiar l’urna per fer les votacions”. Així, els mateixos candidats han estat els encarregats de desplaçar l’urna a l’oficina de turisme durant el pregó; a Can Sagrera, durant la representació de l’obra “Això no és vida”; a la plaça del Pla per la festa de l’escuma; al partit de futbol del Vilobí contra l’Hostoles i, per últim, al sopar popular. 

 

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version