Canal Ajuntament

Platja d'Aro. Les inscripcions a les activitats municipals infantils i juvenils d'hivern del curs 2012-2013 de Castell-Platja d'Aro seran del 10 al 17 de setembre

La Casa Lila (de 3 a 10 anys), i Casal Prejúniors (de 10 a 12 anys) i Casal Júniors (de 12 a 14 anys)

 

La regidoria de d’infància i joventut de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro ha fixat del 10 al 17 de setembre de 10 a 13 h a la Casa Lila de Platja d’Aro el període d’inscripcions per participar a les activitats municipals d’hivern de caire permanent del curs 2012–2013. L’oferta està diversificada en funció de l’edat dels participants, i com a novetats es crea un grup específic per a preadolescents de 10 a 12 anys, i s’adapten tots els horaris a al jornada intensiva que estrenen aquest curs les escoles i l’institut del municipi. Els infants d’entre 3 i 10 anys (de P3 a 4t de Primària) poden gaudir de La Casa Lila de dilluns a divendres 16 a 19.30 h. El Casal Prejúniors s’adreça a noies i nois de 10 a 12 anys (5è i 6è de Primària) els dilluns, dimarts i dijous de 16 a 19 h; i el Casal Júniors per a noies i nois de 12 a 14 anys (1r i 2n d’ESO) els dimarts, dimecres i divendres de 16 a 19 h.

 

Els diversos espais iniciaran l’activitat l’1 d’octubre i tindrà continuïtat fins al 14 de juny de l’any vinent, aturant-se els períodes de Nadal i Setmana Santa. Les places són limitades, i els participants gaudeixen de l’acompanyament i suport educatiu d’un ampli equip de monitores i monitors. A Platja d’Aro La Casa Lila està situada en el Carrer Pompeu Fabra 8, i a Castell d’Aro a l’Avinguda de la Platja (davant d’Escola Vall d’Aro). El Casal Prejúniors es farà al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro i a la Casa Lila de Castell d’Aro; i el Casal Júniors es concentrarà només al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro.

 

La Casa Lila és un espai lúdic i educatiu basat en el joc lliure on els infants aprenen valors, hàbits, jocs i comparteixen i es relacionen amb els seus companys i companyes, treballant a partir de racons de joc simbòlic, jocs de taula, plàstica, noves tecnologies, teatre i contes. Es realitzen activitats dirigides com ara l’espai de deures, els jocs esportius, els tallers de cuina, la celebració de festes tradicionals, les activitats de l’entorn i les excursions. També es realitzen activitats familiar amb jocs i sortides.Disposa d’altres serveis com l’assessorament a l’entorn del món del joc i la joguina per a pares, mares i mestres, el préstec de jocs de taula, i un espai de relació i joc familiar obert també a famílies amb infants no inscrits. Les famílies poden escollir la modalitat d’assistència de dos, tres o cinc dies a la setmana (57, 84 i 141 euros/any per a empadronats; i 124, 185 i 309 euros/mes per a no empadronats).

 

Els Casal Prejúniors i Júniors, ofereixen un espai de lleure educatiu, joc i relació entre iguals. Es realitzen activitats diàries de lleure, noves tecnologies, assemblees, gimcanes i torneigs variats, entre d’altres, i activitats extraordinàries com concursos, teatre, programa de televisió, projectes de voluntariat, cinefòrums o cursos formatius. També s’imparteixen tallers de salut, cuina i creatius i activitats esportives. Disposa d’un espai de l’estudiant i compta amb activitats trimestrals com sortides, acampades i celebracions. Pel Casal Prejúniors es pot escollir la modalitat de dos o tres dies la setmana (57 i 84 euros/any per a empadronats; i 124 i 185 euros/mes per a no empadronats). El Casal Júniors tot i que requereix inscripció prèvia no té un preu fix, sinó en funció de les activitats que s’hi van desenvolupant.


 De tres a deu anys


 De deu a dotze anys


 De dotze a catorze anys

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version