Canal Ajuntament

Tossa de Mar. Tossa celebra l'acte 'Tossa Estelada' emmarcat dins la 'Marxa cap a la Independència'

L’assemblea territorial de Tossa per la Independència ha organitzat aquest diumenge l’acte Tossa Estelada, que s’ha emmarcat dins l’acció Marxa cap a la Independència, que culminarà amb una gran concentració el proper 11 de setembre a Barcelona

 

Tossa per la Independència, l'assemblea territorial de l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) ha organitzat aquest diumenge 2 de setembre l'acte Tossa Estelada amb el que han posat en valor el sentiment independentista del poble de Tossa.

Les activitats han començat a les 9 del matí amb la sortida en bus des de Tossa en direcció a Lloret de Mar. Un cop la comitiva ha arribat a Lloret hi hagut la salutació entre les assemblees territorials de les dues poblacions. Seguidament,  s'ha celebrat una desfilada cap a la platja de Lloret, acompanyats de gegants i grallers.

A les 11 del matí s'ha sorti en vaixell cap a Tossa. El vaixell anava absolutament guarnit d’estelades. Tres quarts d'hora més tard el vaixell arribava a la badia de Tossa, on l'esperaven nombroses barques de pescadors i de lleure guarnides també amb estelades.

A les 12 del migdia s'ha produït el desembarcament de tots els participants a la platja gran de Tossa i la salutació a la comitiva municipal, com a municipi adherit a l’Associació Municipis per a la Independència (AMI). Tot seguit s'ha hissat una gran estelada a sa torre d’en Joanàs, emblema de la muralla de Tossa i s'ha llegit el manifest oficial de l’acte.

Des de la una del migdia i fins a les sis de la tarda s'ha pogut gaudir de la Porronada i pastissos per a la Independència, amb taules informatives, venda de marxandatge, i campanya específica per a donar a conèixer les activitats de l’11 de setembre a Barcelona. 

 

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version