Canal Ajuntament

Tossa de Mar. L'assemblea territorial 'Tossa per la Independència' organitza 'Tossa Estelada'

L’assemblea territorial de Tossa per la Independència organitza el proper 2 de setembre l’acte Tossa Estelada, que s’emmarca dins l’acció Marxa cap a la Independència, que culminarà amb una gran concentració el proper 11 de setembre a Barcelona

 

Tossa per la Independència, l'assemblea territorial de l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) organitza el proper diumenge 2 de setembre l'acte Tossa Estelada amb el que pretén posar en valor el sentiment independentista del poble de Tossa, alhora que conscienciar a visitants i vilatans del projecte de l’ANC.

Les activitats començaran a les 9 del matí amb la sortida en bus des de Tossa en direcció a Lloret de Mar. Cap a les 9:45 està prevista l'arribada a Lloret i la salutació entre les assemblees territorials de les dues poblacions. Seguidament,  cap a les 10 h hi haurà una desfilada cap a la platja de Lloret, acompanyats de gegants i grallers.

A les 11 del matí es sortirà en vaixell cap a Tossa. El vaixell anirà absolutament guarnit d’estelades. Tres quarts d'hora més tard s'arribarà a la badia de Tossa, on estaran esperant nombroses barques de pescadors i de lleure guarnides també amb estelades.

A les 12 del migdia hi haurà el desembarcament de tots els participants a la platja gran de Tossa i la salutació a la comitiva municipal, com a municipi adherit a l’Associació Municipis per a la Independència (AMI). A un quart d'una està prevista l'hissada d’una gran estelada a sa torre d’en Joanàs, emblema de la muralla de Tossa i seguidament es llegirà el manifest oficial de l’acte.

Des de la una del migdia i fins a les 18 h hi haurà Porronada i pastissos per a la Independència, amb taules informatives, venda de marxandatge, i campanya específica per a donar a conèixer les activitats de l’11 de setembre a Barcelona. 

Tots els actes estan oberts a tothom i des de Tossa per la Independència consideren que la difusió dels valors de l’ANC que es fa des de cada Assemblea Territorial són l’eina més eficaç per donar a conèixer els valors de l’independentisme. Per això conviden a tothom a participar-hi.

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version