Canal Ajuntament

Tossa de Mar. La cinquena Setmana Solidària de Tossa a favor de Metges Sense Fronteres

Aquest diumenge es farà un espectacular mosaic de sal de colors a partir de les 11:00h. a Passeig Mn. Cinto Verdaguer. A la tarda hi haurà actuacions musicals i lectures de contes, entre d’altres activitats. Dimarts que ve es farà un sopar solidari a l’Hotel Golden Bahia

 

La sal és el condiment més antic usat mai per la humanitat i la seva importància per a la vida és tal que ha marcat el desenvolupament de la història. Tanmateix, la sal millora el sabor dels aliments i fa gaudir del plaer de seure's a taula cada dia.

Però hi ha moltes persones al món que no tenen l'oportunitat de poder menjar diàriament. I, per aquest motiu, se’ls ha dedicat aquesta Setmana Solidària, la 5ena, “perquè creiem, fermament, que amb la solidaritat de tots podem millorar el món”. I per fer-ho visible, s’han escollit cinc colors que simbolitzen valors concrets: l'esperança, la igualtat, la solidaritat, el coneixement i l'amor... tots ells ben necessaris per canviar el món, o si més no, millorar-lo. 

El proper diumenge 9 de setembre, Tossa Solidària vol viure un color d'esperança i ho vol fer amb sal tenyida dels colors que representen la igualtat d'oportunitats per a tothom, per tal que la vida sigui més digna per a totes aquelles persones que no gaudeixen del privilegi de tenir els aliments necessaris. Per això, es farà un gran mosaic de colors a partir de les 11:00h. al Passeig Mn. Cinto Verdaguer per, entre tots, intentar fer un món millor. 

A la tarda hi haurà actuacions musicals i lectures de contes, entre d’altres activitats. I ja el dimarts 11 de setembre, es farà un sopar solidari a les 21:30h. a favor de Metges Sense Fronteres a l’Hotel Golden Bahia, amb l'assistència d'un representant d'aquesta entitat i on es lliuraran diplomes a les empreses i entitats que han col·laborat amb Tossa Solidària des de l’any 2007.

 

  Podeu consultar el cartell des d'aquí

 

Servei de Premsa - Ajuntament de Tossa de Mar

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version