Canal Ajuntament

Titulars
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
A+ A A-

Solsona. Agenda segona quinzena de Novembre

El periodista Martí Anglada parla a Solsona de la relació Catalunya-Europa
El periodista Martí Anglada, expert en política internacional i amb una llarga trajectòria com a corresponsal, pronuncia a Solsona una xerrada que porta per títol "Catalunya-Europa". En el mateix acte, es presentarà el darrer llibre del periodista,Quatre vies per a la independència (Ed. Pòrtic, Grup 62, 2013).
És un acte organitzat per Òmnium Cultural del Solsonès amb la col·laboració de l'Ajuntament de Solsona.
Quan: 15/11/2013 de 09:00 pm a 10:30 pm
On: sala cultural de l'Ajuntament
 
2n dinar solidari de Fènix a Solsona
L'Associació Fènix d'ajut i suport contra el càncer organitza el seu segon dinar solidari per recaptar fons conjuntament amb AECC-Catalunya. També hi participaran els Castellers de Solsona i el conjunt solsoní Monmón. Les entrades es poden adquirir anticipadament a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament al preu de 12 euros. 
Quan: 16/11/2013 de 02:00 pm a 05:30 pm
On: Sala Polivalent (c/ d'Antoni Gaudí, 2)

S'obre una nova edició del festival Furafolk amb un taller i un concert amb Carles Belda
El Casal Popular La Fura enceta amb un taller i un concert aquest dissabte, dia 16, la tercera edició del festival Furafolk, que pretén promoure la cultura popular des de l'autogestió.
A les 17 h, Carles Belda impartirà un taller d'acordió diatònic per a aquelles persones que vulguin iniciar-se en aquest instrument. A les 23.30 h, el nou projecte del mateix músic, Petita Festa, oferirà un concert amb un variat repertori de cançons popularsacumbaiades, valsos, garrotins i rumbes, entre d'altres.
El preu per participar al taller és de 12 euros i les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
Quan 16/11/2013 de 05:00 pm a 11:55 pm
On: Casal Popular La Fura (pl. de Sant Pere, 7)   
 
L'última pel·lícula de Doraemon tanca una nova temporada del cicle de Cinema Infantil en Català a Solsona
Arriba al Cinema París l'última cinta protagonitzada pel gat còsmic nipó,Doraemon i Nobita Holmes al misteriós Museu del Futur. Nobita i els seus amics intentaran recuperar el cascavell que el malvat Deluxe ha robat a Doraemon, i la manera d'aconseguir-ho serà entrant al Museu del Futur. Amb aquest film es tanca una nova temporada a Solsona del cicle de Cinema Infantil en Català (CINC).
El CINC és una iniciativa impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística, que a Solsona té el suport de l’Ajuntament, el Servei Comarcal de Català, el Consell Comarcal i el Circuit Urgellenc. El preu de l'entrada és de 4,5 euros.
Quan: 16/11/2013 de 06:30 pm a 08:00 pm
On: Cinema París (ctra. de Torà, 19)
 
Tret de sortida a la campanya 'Signa un vot per la independència'
La delegació solsonina de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) posa en marxa a Solsona la campanya "Signa un vot per la independència de Catalunya". Per això convida les entitats, associacions i persones que vulguin sumar-s'hi a una reunió informativa.
En aquesta convocatòria s'hi explicarà l'última iniciativa de l'ANC i es demanarà la col·laboració dels assistents en la recollida de signatures. També es planificaran possibles actes a Solsona per intentar convèncer la població indecisa sobre el procés sobiranista.
Quan: 16/11/2013 de 08:00 pm a 09:30 pm
On: sala d'actes del Casal de Cultura i Joventut (passeig del Pare Claret, 24)
 
El Teatre Comarcal projecta el documental '92 dies als Pirineus'
Quan 16/11/2013
de 09:30 pm a 10:10 pm
On Teatre Comarcal (Vall Fred, 20)
L'audiovisual 92 dies als Pirineus explica l'aventura viscuda durant tres mesos pels catalans Isaac Ferrés, Jordi Vilà i Lluc Valldosera el 2010 caminant i escalant les 25 vies més emblemàtiques del Pirineu. Es projecta al Teatre Comarcal en el marc del 24è Cicle de Projeccions del Centre Excursionista del Solsonès. L'entrada és lliure. Durada: 47 minuts. 
 
El professor Jiménez Asensio explica a Solsona les repercussions per a la ciutadania de les pròximes reformes locals
Quan 19/11/2013
de 08:00 pm a 09:25 pm
On sala cultural de l'Ajuntament
En vista de l’afectació que suposaran per als serveis públics que presten els ajuntaments les pròximes reformes locals impulsades pel govern espanyol i la Generalitat, el consistori solsoní organitza una sessió informativa a càrrec del professor Rafael Jiménez Asensio, considerat una autoritat en matèria de Dret i d’Administració local.
    L’objectiu d’aquesta convocatòria és donar a conèixer l’abast de les reformes que plantegen l’Avantprojecte de llei de racionalització i sostenibilitat de l’Administració local (ARSAL), que podria entrar en vigor a partir del pròxim mes de gener, i el Projecte de llei de governs locals de Catalunya.
    “Fem venir Rafael Jiménez Asensio perquè la població no és conscient del que ens ve a sobre i dels possibles impactes de les reformes locals sobre els serveis públics”, adverteix l’alcalde, David Rodríguez. “Cal tenir present que l’ARSAL no només afectarà els ajuntaments, sinó, de retruc, els serveis que prestem i, per tant, de manera directa, la ciutadania”, concreta. Així, podrien veure-se’n afectades l’escola bressol municipal o l’Escola Municipal de Música, per exemple. 
    Rafael Jiménez Asensio és doctor en Dret per la Universitat del País Basc, director de la Fundació Democràcia i Govern Local, professor de Dret Constitucional de la Universitat Pompeu Fabra i soci director de l’Estudi de Consultoria Sector Públic. Exdirector dels Serveis Jurídics de l’Ajuntament de Barcelona, Jiménez Asensio ha treballat en diferents administracions locals i autonòmiques i és expert en temes de funció i administració pública de l’estat. Autor de setze monografies en el camp del Dret públic, el poder judicial i l’Administració pública, ha publicat el llibre El personal directiu a l’Administració local.
 
Solsona acull un seminari sobre les oportunitats laborals que brinda el sector de l'eficiència energètica i la construcció sostenible
Quan 20/11/2013
de 07:00 pm a 08:30 pm
On sala cultural de l'Ajuntament
Adreça de correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon de contacte 973480050 (ext. 201)
La regidoria de Promoció Econòmica organitza un seminari sobre les oportunitats laborals en el sector de l’eficiència energètica i la construcció sostenible. En faran la introducció representants de la UPC i el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central, i hi prendran part Josep Canal, enginyer electrònic de la fàbrica de Guixers Knauf, un tècnic especialitzat en el muntatge de plaques de guix de la mateixa factoria; Jordi Bajona, empresari d’Ecooci, i Albert Nadal, empresari especialitzat en la millora de l’eficiència energètica.
    El cicle de seminaris sobre les oportunitats de negoci dels recursos endògens del territori és una iniciativa del Dispositiu d’Inserció Sociolaboral de l’Ajuntament de Solsona. Està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del programa Treball als barris i cofinançada pel Fons Social Europeu.
    S'adreça a la població aturada, però no únicament. També es considera d'interès per a les persones que busquen noves idees de negoci. L'assistència és gratuïta i no requereix inscripció prèvia.
 
Es projecta 'Precious' en el marc del cicle 'Amb ulls de dones' de Solsona
Quan 21/11/2013
de 09:30 pm a 11:30 pm
On Teatre Comarcal (Vall Fred, 20)
Telèfon de contacte 973483234
El Teatre Comarcal projecta la premiada pel·lícula Precious (2009), en el marc de la campanya Amb ulls de dones. Drama nord-americà dirigit per Lee Daniels i amb un repartiment majoritàriament femení, explica la vida de Clareece "Precious" Jones, una adolescent de color que viu al barri novaiorquès de Harlem maltractada per la seva mare. L'entrada és gratuïta.
    Aquesta és la segona i última pel·lícula de la quarta edició de la campanya de sensibilització Amb ulls de dones. El seu objectiu és conscienciar la població sobre les desigualtats de gènere i oferir una visió de la diversitat de realitats del col·lectiu femení. L'organitza el Consell Comarcal del Solsonès amb el suport de l'Ajuntament de Solsona, l'Institut d'Estudis Ilerdencs i la Generalitat de Catalunya.
 
Santa Cecília uneix en un mateix concert conjunts, escoles i músics locals
Quan 23/11/2013
de 09:00 pm a 11:00 pm
On sala dels Sants Màrtirs del Palau Episcopal
Adreça de correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Solsona celebra la festa en honor a Santa Cecília, patrona dels músics, amb un concert. L'organitza l'Orfeó Nova Solsona i hi participen diversos artistes, conjunts i escoles del municipi. Hi actuaran l'Àtic, l'Escola Municipal de Música, Martin Kuspert, Akústix, Eugeni Shokhastsky, Montse Isanta i Mónica Medoza, Laura i Arnau Juanco i l'Orfeó Nova Solsona.  
    El preu de l'entrada és de 5 euros (gratuït per als socis de l'entitat organitzadora).
 
Arriba a Solsona el documental sobre l'experiència d'un català malalt de càncer 'Els meus set cims'
Quan 23/11/2013
de 09:30 pm a 10:15 pm
On Teatre Comarcal (Vall Fred, 20)
Arriba a Solsona el documental que il·lustra el viatge de superació d'un càncer de l'empresari català Joan Clofent, Els meus set cims. S'hi pot veure la seva experiència d'assolir el repte muntanyenc i, alhora, de lluitar contra la malaltia.
    Aquest treball es pot veure gratuïtament en el marc del 24è Cicle de Projeccions del Centre Excursionista del Solsonès. Hi col·laboren l'Ajuntament de Solsona, la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya i el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana. 
 
L'Ajuntament solsoní organitza un seminari gratuït sobre les oportunitats laborals en el sector agroalimentari del territori
Quan 27/11/2013
de 07:00 pm a 08:30 pm
On sala cultural de l'Ajuntament
Adreça de correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon de contacte 973480050 (ext. 201)
L'Ajuntament organitza un seminari sobre les oportunitats laborals en el sector agroalimentari del territori. La introducció de la sessió anirà a càrrec de Carme Solà, directora de l’Escola de Capacitació Agrària d’Olius. Les experiències que s’hi exposaran seran les de la cerveseria artesana Golding, de Solsona, a càrrec de Carlos Puit; la cooperativa MengemBages, a càrrec de l’empresària Alba Roges, i la lleteria Mas La Folcrà, de la població ripollesa de Sant Joan de les Abadesses, representada per Gemma Galian.  
    El cicle de seminaris sobre les oportunitats de negoci dels recursos endògens del territori és una iniciativa del Dispositiu d’Inserció Sociolaboral de l’Ajuntament de Solsona. Està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del programa Treball als barris i cofinançada pel Fons Social Europeu. S'adreça a la població aturada, però no únicament. També es considera d'interès per a les persones que busquen noves idees de negoci. L'assistència és gratuïta i no requereix inscripció prèvia.
 
13a Nit de l'Esport del Solsonès
Quan 29/11/2013
de 08:00 pm a 10:00 pm
On Teatre Comarcal (Vall Fred, 20)
La comarca celebra la tretzena edició de la Nit de l'Esport, una vetllada per reconèixer els millors mèrits assolits per esportistes, entitats i equips durant la temporada anterior. És una vetllada coorganitzada pel Consell Comarcal del Solsonès, l'Ajuntament de Solsona i el Consell Esportiu del Solsonès.
    Les distincions establertes són per a les categories d'esport individual, equips federats, esport escolar i esport màster. També s'entreguen el Premi Premsa i el Premi Popular, que es dirimeix per votació ciutadana.
    Les invitacions per assistir-hi, gratuïtament, s'han de recollir a les oficines del Consell Comarcal. 
 
Nou curs de sardanes a Solsona
Quan 30/11/2013 11:00 a
28/12/2013 12:00
On vestíbul de la Sala Polivalent
L'Agrupació Sardanista de Solsona organitza un nou curs gratuït per aprendre a ballar i comptar sardanes. S'impartirà cada dissabte del 30 de novembre al 28 de desembre d'11 a 12 h al vestíbul de la Sala Polivalent. Les inscripcions es poden fer el mateix dia d'inici del curs. Hi col·labora la regidoria de Cultura.
 
Improvisació, taller de danses tradicionals i concert dins el Furafolk
Quan 30/11/2013
de 04:00 pm a 11:55 pm
On Bar Cantàbric (pl. Major, s. núm.) i Casal Popular La Fura (pl. de Sant Pere, 7)
Adreça de correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
El festival Furafolk de música tradicional proposa pel dissabte 30 de novembre un programa divers de música i dansa. A les 16 h, hi haurà una sessió d'improvisació de cant al Bar Cantàbric. A les 18 h, s'organitzarà un taller de danses tradicionals amb el grup Trilla. La mateixa formació de ball folk oferirà un concert  a les 23.30 h amb composicions pròpies interpretades a l'acordió, el violí i el sac de gemecs.
    El Furafolk és organitzat per tercer any pel Casal Popular La Fura amb l'objectiu de promoure la música tradicional i popular a la comarca i posar Solsona al mapa dels cicles de música folk catalans.
 
Dos audiovisuals solsonins tanquen el Cicle de Projeccions del Centre Excursionista del Solsonès
Es tanca el 24è Cicle de Projeccions del Centre Excursionista del Solsonès amb dues propostes locals, un audiovisual sobre descens amb bici de corredors solsonins i un altre realitzat per dues estudiants de la ciutat en un viatge a Xile, Perú
Quan 30/11/2013
de 09:30 pm a 10:15 pm
On Teatre Comarcal (Vall Fred, 20)
i Bolívia. L'entrada és lliure.
    En la primera part es podrà veure Downhill, un treball de 15 minuts de Lleïr Moreno, Eduard Torra i Arnau Juanco. S'hi mostra l'espectacularitat de la nova disciplina esportiva del descens amb bici, a partir de la velocitat, els pendents i els salts dels corredors. El vídeo correspon a les sortides i curses realitzades aquest any per alguns solsonins.
    Tot seguit, es projectarà el treball Racons de Llatinoamèrica, d'Ana Sedano i Alba Carralero. Ambdues, estudiants de la Universitat de Lleida, van aprofitar un viatge d'intercanvi a Xile per descobrir paratges de Sud-amèrica com la Patagònia, el Perú i Bolívia.
 
El Museu de Solsona fa un recorregut a través d'instruments musicals del món
Quan 04/05/2013 20:00 a
31/12/2013 00:00
On Sala d'exposicions del Museu Diocesà
 
L’Associació Amics del Museu organitza el muntatge "...estenent música", una mostra d'instruments musicals del món, que es pot visitar a la sala d’exposicions del Museu Diocesà i Comarcal fins a final d’any. Es complementa amb il·lustracions de Joma.
    La mostra es pot visitar de dimarts a dissabte, de 10 a 13 h i de 16 a 18 h, i diumenges i festius, de 10 a 14 h. Els dilluns el museu roman tancat. Aquesta instal·lació té la col·laboració del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona i de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament.


 

Ajuntaments i Municipis de Catalunya Ajuntament Municipi

Ajuntament Girona, Ajuntament Figueres, Ajuntament Blanes, Ajuntament Lloret de Mar, Ajuntament Olot, Ajuntament Salt, Ajuntament San Feliu de Guíxols, Ajuntament Roses, Ajuntament Banyoles, Ajuntament Palafrugell, Ajuntament Palamós, Ajuntament Llagostera Ajuntaments Gironès, Ajuntaments Pla de l'Estany, Ajuntaments La Selva, Ajuntaments Baix Empordà, Ajuntaments Alt Empordà, Ajuntaments Garrotxa, Ajuntaments Ripollès, Ajuntaments Cerdanya, Ajuntaments Baix Llobregat, Ajuntaments Barcelonès, Ajuntaments Vallès Oriental, Ajuntaments Vallès Occidental, Ajuntaments Barcelona, Ajuntaments Lleida, Ajuntaments Tarragona, Notícies, Notícies Girona, Notícies Barcelona, Notícies Figueres, Notícies Lleida, Notícies Tarragona, Notícies Blanes, Notícies Olot, Notícies Roses, Notícies Llagostera, Notícies diputació, Notícies municipals, Notícies alcaldes, Notícies regidors, Notícies municipis, Notícies pobles, informació municipal, informació política, informació electoral, informació local, informació provincial, informació regional, informació alcaldes, informació regidors, informació consistorial, informació Girona, informació Barcelona, informació Tarragona, informació Lleida, informació gironès, informació comarcal, Barcelona alcaldes, Barcelona regidores , Barcelona municipis, Barcelona municipi, Barcelona Diputació, Barcelona comarca, Barcelona consistori, Barcelona ple, Barcelona eleccions, Barcelona notes premsa, Barcelona polítics, Barcelona polític, Barcelona consell comarcal, Barcelona consellers, Barcelona poblacions, Barcelona ciutat, Girona alcaldes, Girona regidores, Girona municipis, Girona municipi, Girona Diputació, Girona comarca, Girona consistori, Girona ple, Girona eleccions, Girona notes premsa, Girona polítics, Girona polític, Girona consell comarcal, Girona diputats, Girona consellers, Girona demarcació, Girona poblacions, Girona ciutat, Lleida alcaldes, Lleida regidores, Lleida municipis, Lleida municipi, Lleida Diputació, Lleida comarca, Lleida consistori, Lleida ple, Lleida eleccions, Lleida notes premsa, Lleida polítics, Lleida polític, Lleida consell comarcal, Lleida diputats, Lleida consellers, Lleida demarcació, Lleida poblacions, Lleida ciutat, Tarragona alcaldes, Tarragona regidores, Tarragona municipis, Tarragona municipi, Tarragona Diputació, Tarragona comarca, Tarragona consistori, Tarragona ple, Tarragona eleccions, Tarragona notes premsa, Tarragona polítics, Tarragona polític, Tarragona consell comarcal, Tarragona diputats, Tarragona consellers, Tarragona demarcació, Tarragona poblacions, Tarragona ciutat, Ajuntament Platja d'Aro, Ajuntament Begur, Ajuntament Llambilles, Ajuntament Quart, Ajuntament Corçà, Ajuntaments barcelonins, Ajuntaments catalans, ajuntaments Catalunya, ajuntaments comarcals, ajuntaments independents, notícies actualitat, notícies d'interès, notícies premsa, notícies diàries, notícies agencia, informació actualitat, informació premsa, informació diària, informació d'interès, informació última hora, Ajuntament Albiol, Albons, Alcanar, Alcanó, Alcarràs, Alcoletge, Alcover, Aldea| Aldover, Aleixar, Alella, Alfara de Carles, Alfarràs, Alfés, Alforja, Algerri, Alguaire, Alins, Alió Almacelles, Almatret, Almenar, Almoster, Alòs de Balaguer, Alp, Alpens, Alpicat, Alt Àneu, Altafulla, Notícies Amer, Ametlla de Mar, l' Ametlla Vallès, Ampolla, Amposta, Anglès, Anglesola, Arbeca, Arboç, Arbolí, Arbúcies, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argelaguer, Argençola, Argentera, Argentona, Armentera, Arnes, Arres, Arsèguel, Artés, Artesa de Lleida, Artesa de Segre, Ascó, Aspa, Avellanes i a Linya, les Avià, Avinyó, Avinyonet de Puigventós, Avinyonet Penedès, Badalona, Badia Vallès, Bagà, Baix Pallars, Balaguer, Balenyà, Balsareny, Banyeres Penedès, Banyoles, Barbens, Barberà de la Conca, Barberà Vallès, Barcelona, Baronia de Rialb, Bàscara, Bassella, Batea, Bausen, Begues, Begur, Belianes, Bell-lloc d'Urgell, Bellaguarda, Bellcaire d'Empordà

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409