Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Cassà de la Selva obre l'espai d'assaig per grups musicals de "La Bàscula"

S’ha adequat l’antiga bàscula industrial propietat de l’Ajuntament i actualment en desús situada a la zona industrial El Trust
 
Els grups de música local de Cassà de la Selva ja disposen d’un espai per assajar. Es tracta de l’antiga bàscula situada al Polígon Industrial El Trust. S’ha adequat l’equipament amb noves instal·lacions elèctriques, d’aigua, insonorització, alarma de seguretat... s’ha pintat i adequat com a espai perquè els joves músics del municipi puguin disposar d’un local per assajar.

En total s’han adequat 3 espais d’assaig, que podran ser utilitzats pels grups de musicals que ho desitgin.

Aquest espai serà gestionat des de l’Àrea de Joventut de Cassà de la Selva. S’iniciarà la prova pilot del seu ús amb diversos grups i els propers mesos s’aprovarà el reglament de funcionament i ús per tal d’obrir l’espai a tots els interessats.

La regidora de Joventut, Txell Rabionet, ha destacat que “Cassà som un poble de músics i a partir d’avui disposarem també d’un espai perquè els grups de música i en especial els grups de música joves puguin assajar al nostre municipi en un espai habilitat per aquesta funció”.

Els grups que estiguin interessats en utilitzar aquest espai o ser possibles participants de la prova pilot poden enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . A mesura que es vagi utilitzant pels grups i es determinin les necessitats s’anirà adequant amb l’equipament necessari per facilitar al màxim l’assaig dels grups.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version