Canal Ajuntament

Girona. Acte unitari a Girona de celebració de la Diada Nacional de Catalunya

Ajuntament de Girona, Diputació i Delegació Territorial del Govern, commemoraran la Diada el proper dimarts Onze de Setembre a les 11 del matí, al Saló de Descans del Teatre Municipal

El proper Onze de Setembre les principals institucions gironines celebraran amb un acte unitari la Diada Nacional de Catalunya. L’esdeveniment, obert a la ciutadania, tindrà lloc el mateix dimarts a les 11 del matí al Saló de Descans del Teatre Municipal i comptarà amb les intervencions de l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, el president de la Diputació de Girona, Jaume Torramadé, i el delegat del Govern de la Generalitat, Eudald Casadesús. Un cop finalitzin els parlaments, la Coral Geriona Juvenil interpretarà Mama (pop rusa), Alleluia de L. Cohen, Doeba de R. Veenker, Viatge Ítaca (versio) de LL. Llach, i Els Segadors de F. Alió.

Desprès d’aquest acte central, a dos quarts de dotze es realitzarà una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Marinada a la Rambla de la Llibertat, i tots els ciutadans que ho desitgin podran visitar de 10h a 14h l’edifici de la Generalitat amb motiu de la jornada de portes obertesorganitzada especialment per aquesta data (l’accés serà pel pati de les Magnòlies).

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version