Canal Ajuntament

Tossa de Mar. La Discoteca Sivas de Tossa continuarà tancada fins que no es faci un estudi acústic i s’instal·li un limitador de so al local

L’alcaldessa de Tossa, Gisela Saladich, s’ha reunit durant tot el matí amb la propietat de la discoteca i més de 40 veïns afectats pel soroll. La manifestació sorollosa, sense permís, d’ahir a la nit ha radicalitzat el posicionament dels veïns, que ara ja ni volen un acord temporal

 

L’alcaldessa de Tossa de Mar, Gisela Saladich, s’ha reunit durant tot el matí amb la propietat de la Discoteca Sivas i més de 40 veïns afectats pel soroll del local. Cal recordar que l’alcaldessa ha decretat el tancament cautelar de la discoteca per incompliment reiterat de les condicions de la llicència atorgada el 5 d'agost de 2011; per incompliment reiterat dels requeriments municipals de presentació de documentació; i per produir molèsties als veïns. 

El motiu de la reunió d’avui era intentar arribar a un consens entre els propietaris del local i els veïns afectats perquè, al menys, -i a l’espera que s’instal•lés un limitador de so i es presentés un estudi acústic que acredités que les immissions sonores a l'ambient exterior s'havien adaptat- la discoteca es pugués obrir tan sols els divendres i dissabtes d’agost que quedaven. D’aquesta manera, la discoteca quedava tancada entre setmana. 

Els veïns estaven oberts a parlar-ne i a arribar a un acord temporal, però la manifestació sorollosa sense permís que es va produir ahir a la nit davant del local exigint-ne l’obertura, ha radicalitzat el posicionament dels veïns, que aquest matí no han volgut saber res d’arribar a cap acord temporal.

Per tant, la discoteca romandrà tancada fins que no compleixi tots els requisits d’activitats. És a dir, fins que no es presenti un estudi acústic que acrediti que les immissions sonores a l'ambient exterior s'han adaptat i compleixen el mapa acústic i les ordenances municipals; i fins que no s’instal·li un limitador de so amb registrador per tal d'assegurar que no se sobrepassen els valors límits establerts.

  

Servei de Premsa - Ajuntament de Tossa de Mar

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version