Canal Ajuntament

Tossa de Mar. Aclariment de l’alcaldessa de Tossa referent al comunicat dels veïns de la Discoteca Sivas

L’alcaldessa de Tossa de Mar, Gisela Saladich, ha volgut aclarir diversos punts sobre el comunicat que els veïns de la Discoteca Sivas de Tossa han enviat als mitjans de comunicació aquesta setmana

 

Vist que alguns mitjans de comunicació han publicat un comunicat dels veïns de la Discoteca Sivas sense haver contrastat la informació amb l'Ajuntament, l'alcaldessa de Tossa, Gisela Saladich, ha volgut aclarir alguns punts:

1 - En la darrera reunió amb els veïns, se'ls va demanar que s'esperessin 10 dies a que es fes (durant la primera setmana de setembre) un control tècnic, ja que el limitador de so és provisional, tal i com es va comunicar en la darrera nota de premsa. Per tant, ja es va dir, tant a la premsa com als veïns, que encara s'hi havia de fer una inspecció.

2 - Els veïns no han respectat aquests dies i han escrit un comunicat, quan, en tot el cap de setmana ningú s’ha queixat del so del local ni tampoc cap dels veïns ha demanat sonometries del local (ara que el local té limitador, la policia pot anar a fer-ne).

3 - A més, en tot el cap de setmana, la policia local només va rebre 2 queixes i van ser per soroll al carrer, no pel soroll del local.  

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version