Canal Ajuntament

Llanars. Llanars celebrarà la Festa Major del 21 al 25 de setembre amb tot un seguit d'activitats per a totes les edats

Organitza la Comissió de Festes amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llanars. Durant els cinc dies que durarà la Festa Major, Llanars oferirà als vilatans i visitants activitats amb caràcter popular i per a tots els gustos i edats, des de concerts i balls a animació i atraccions infantils. 


Llanars celebra del 21 al 25 de setembre la seva Festa Major, organitzada de la mà de la Comissió de Festes amb el patrocini de l'Ajuntament de Llanars, i la col·laboració de diverses entitats i de tots els vilatans. Es proposa un programa amb actes de caràcter popular, per a totes els gustos i edats, i gratuïts.  Els llanarencs i visitants podran gaudir de moltes propostes: Música, sardanes, danses, balls, concerts, activitats esportives, animació i atraccions infantils, la típica arrossada popular, la tirada al plat, la trobada de dones per anar a caminar i el tradicional  campionat de truc i, com es va ja iniciar l'any 2011, es farà també el concurs d'engalanament de carrers.

Com cada any, el pregó anirà a càrrec de l'Hereu i la Pubilla de l'any anterior i es farà el dissabte dia 22, a 2/4 d'1 del migdia, a la Plaça de l'Om i des del balcó de l'Ajuntament. La festa però engega màquines el divendres 21, amb l'espectacle piromusical i el sopar del  jovent i Disco mòbil. A banda dels tradicionals actes religiosos i populars, a la sala d'actes de l'Ajuntament, hi haurà una exposició de documents i programes antics de festes de Llanars que estarà oberta el dissabte 22 i el diumenge 23, durant tot el dia. La mainada podrà gaudir de l'espectacle d'animació infantil del  mag Selvin i un taller infantil i inflable gegant. També hi haurà lloc per l'esport, es faran 2 partits de futbol, casades contra solteres i casats contra solters. I el diumenge a la tarda, les tradicionals danses catalanes a càrrec dels Dansaires de l’Om i l’Esbart de Ribes de Freser.

 

 Podeu consultar el programa des d'aquí

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version