Canal Ajuntament

Blanes. La Ciutat Esportiva Blanes allotjarà la Festa dels Súpers On Tour 2019 a comarques gironines

Des que es va inaugurar l’any 2011, la Ciutat Esportiva Blanes ha allotjat durant tots aquests anys un bon grapat d’esdeveniments majoritàriament esportius d’àmbit internacional. També n’hi  ha hagut de caire lúdic i social, i en aquest sentit el més destacat sense cap mena de dubte, serà el què tindrà lloc el proper 30 de març, mitjançant una col·laboració de l’Ajuntament de Blanes amb els organitzadors, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Es tracta de la Festa dels Súpers, l’esdeveniment infantil més gran d’Europa, que a finals de l’any passat es va transformar en la Festa dels Súpers On Tour. Aquest 2019 continua la 22a edició de la festa, convertida en un esdeveniment que recorre diferents punts de Catalunya amb l’objectiu d’arribar als nens i nenes de tot el territori, i oferir alhora nous continguts i experiències.

Festa dels Súpers On Tour: un espectacle que s’oferirà en dues sessions

La Festa és un espectacle de dues hores de duració protagonitzat per la Família del Super3, els programes i les sèries del canal, farcit de sorpreses que faran les delícies de la canalla i insospitats girs de guió que mantindran la intriga en tot moment. Explica una història repleta de música i aventures, centrada sobretot en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres.

L’espectacle de la Festa dels Súpers On Tour s’allotja en grans recintes tancats, sense activitats exteriors, amb un aforament limitat i es fan dues sessions en cada localitat: una al matí i l’altra a la tarda. Perquè aquest esdeveniment únic, apreciat pels milers de seguidors de la Família del Super3, garantís que el poguessin gaudir tots els nens i nenes del territori català, es va optar per celebrar la festa en un municipi de cadascuna de les quatre demarcacions de Catalunya.

D’aquesta manera, la primera parada de la Festa dels Súpers On Tour va tenir lloc a Barcelona el passat 27 d’octubre, seguida per la que es va celebrar a Tarragona el 17 de novembre. La tercera festa tindrà lloc el diumenge 10 de febrer a Lleida, i la quarta i darrera, que tancarà el cicle, s’allotjarà a Blanes, més concretament a la Ciutat Esportiva Blanes, com a única seu d’arreu del territori gironí.

Aforament limitat amb localitats numerades

Tothom qui vol assistir a la Festa dels Súpers On Tour ha de seguir el mateix procediment: reservar les invitacions gratuïtes a través del web del Super3 els dies anteriors a la seva celebració en cada població. Els assistents a la Festa gaudeixen de l’espectacle còmodament, ja que tothom està assegut en localitats numerades que es poden seleccionar en el mateix moment en què fan la reserva de les seves entrades.

Les invitacions són totalment gratuïtes per a tothom, tant per als socis del Super3 com per als que no tenen el carnet del Super3. Prèviament a la celebració de la  Festa dels Súpers On Tour a la Ciutat Esportiva Blanes s’informarà de la data a partir de la qual es podran començar a reservar les invitacions gratuïtes per assistir-hi.

La trama de la Festa dels Súpers On Tour

L’espectacle de la Festa dels Súpers On Tour es basa en una història protagonitzada per la família del Super3, que s’embarquen en el Supercreuer del Karaoke disposats a passar-s’ho d’allò més bé mentre fan un recorregut per diferents punts d’arreu de Catalunya. Per narrar aquesta història la festa combina música i aventures en un espectacle de dues hores que passen volant.

Els seus protagonistes són els membres de la Família del Super3, a més a més dels personatges dels programes ‘MIC’, ‘Dinàmiks’ i ‘Rat Rank’, i dels dibuixos animals del canal. L’Àlex, en Pau, en Fluski, la Pati Pla, en Dan, el Sr. Pla, en Rick, la Nenúfar i la Matoll són els artífexs d’un espectacle farcit de sorpreses i girs de guió. Una garantia que els infants que hi assisteixin passaran una estona entretinguda amb els seus personatges favorits. 

1547037637Ciutat Esportiva Blanes 5.jpg
1547037637Festa dels S?pers - Tarraco Arena de Tarragona.jpg
1547037637Ciutat Esportiva Blanes 4.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version