Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. L'arbre dels desitjos amb taps de suro arriba a Cassà de la Selva

L'arbre, de l'Associació d'Empresaris Surers de Catalunya presidirà els dies de Nadal l'entrada de la Sala Galà i tots els cassanencs i cassanenques hi podran penjar el seu desig. Forma part d'una campanya de l'Associació per valoritzar el tap de suro i cada any va a una població diferent.

L'arbre dels desitjos amb taps de suro arriba a Cassà de la Selva. L'arbre està format per una estructura de 4 metres d'alçada que sosté com a fullatge 500 ampolles de cava il·luminades. És propietat de l'Associació d'Empresaris Surers de Catalunya (AECORCK), i forma part d'una campanya de comunicació per valoritzar el tap de suro al mercat. Cada any aquest arbre es cedeix a un municipi diferent.

L'arbre s'ha instal·lat a l'entrada de la Sala Galà i tots els cassanencs i cassanenques que ho desitgin podran decorar l'arbre penjant un desig en un tap de suro.

L'Ajuntament de Cassà de la Selva agraeix a l'empresa Francisco Oller SA per la donació dels taps de suro que decoraran l'arbre i anima a tots els cassanencs i les cassanenques a penjar el seu desig a l'arbre.
L'horari d'obertura de la Sala Galà és l'habitual: de dilluns a divendres, de les 15.30h a les 20.00h i dimecres, dijous i dissabtes, de les 10 a les 14.00h. 

1544707281arbre_desitjos.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version