Canal Ajuntament

Lloret de Mar. Lloret es torna a bolcar amb la Marató de TV3

El dimecres 19 de desembre al bosc del Col·legi Immaculada Concepció hi haurà novament el pessebre vivent El Camí de Nadal

El torneig de golf al Golf Lloret Pitch&Putt ahir va donar el tret de sortida a les activitats que la vila organitza amb motiu de la Marató de TV3, dedicada enguany al càncer.

Demà continuen les activitats a la Piscina Municipal, que ha preparat una sèrie d’activitats dirigides amb música de la Marató de TV3 i l’endemà, dimecres, s’inicia un torneig de pàdel, al Golf Lloret Padel-Pitch&Putt, que s’allargarà fins al diumenge 16.

El divendres 14 de desembre, de 16.30 a 18 h, al pati de l’Escola Pompeu Fabra, hi haurà un Mercat de Nadal amb articles de segona mà i manualitats organitzat per l’AFA de l’Escola Pompeu Fabra.

El dissabte 15 de desembre la Farmàcia Espinet, situada al carrer del Carme, 46, organitza una xocolatada popular.

Ja diumenge, 16 de desembre, coincidint amb la celebració de La Marató, s’han programat tres activitats. La primera és una Pujada al Montgròs organitzada pel Centre Excursionista de Lloret. La sortida serà a les 8.00 h del matí des de les Alegries. En arribar a terme hi haurà esmorzar per a tots els participants. La inscripció, que cal fer prèviament, costa 5 euros. També el diumenge 16 l’entitat Connecta amb la Natura ha organitzat una visita guiada titulada Passejada Connectant els 5 Sentits amb la Natura. Es tracta d’un passeig per descobrir i explorar el territori, compartir experiències i connectar tots els sentits amb la natura. Té una durada aproximada de 90 minuts i un preu d’inscripció de 5 €. Cal inscripció prèvia indispensable al telèfon 649 72 45 63. A la tarda, a les 16.30 h, seguirem amb un concert de Nadal que comptarà amb la participació de la coral Tot Cor, els alumnes del curs de guitarra i el grup d’havaneres Es Vano. El concert, que es farà a la sala polivalent de la Casa de la Cultura, l’organitza el Casal Municipal de la Gent Gran. L’entrada costarà 1 euro i es destinarà de forma íntegra a La Marató. Finalment a les 19.00 h hi haurà una ballada solidària de country al saló Salsa Cafè de l’hotel Guitart Gold Central Park Resort. L’entrada serà gratuïta, però hi haurà una urna on es recolliran donatius. En aquest cas l’activitat està organitzada pels Amics del Country i el Grup de Country de la Gent Gran i es comptarà aquell dia amb la col·laboració del grup de ball The Country Revival Farmers i d’Hotels Guitart.

Finalment, el dimecres 19 de desembre al bosc del Col·legi Immaculada Concepció hi haurà el pessebre vivent El Camí de Nadal, que es podrà visitar de les 15.30 a les 16.30 h. L’activitat l’organitza la mateixa escola i es suma a  altres activitats organitzades per centres educatius com ara l’institut Rocagrossa o el col·legi Pere Torrent.

Establiments com el restaurant La Campana destinarà el 10% de la recaptació dels dies 14 (sopar), 15 (sopar) i 16 (dinar) de desembre a la Marató de TV3 i el restaurant Natsumi Lloret hi destinarà el 100% dels ingressos del dia 16 (dinar i sopar).

Tanquen els actes de la marató, el 21 de desembre, les activitats de conscienciació i rifa solidària, amb la col·laboració dels comerços de Lloret, a l’institut Rocagrossa.

L'Ajuntament de Lloret dona suport a les activitats organitzades per les entitats locals amb motiu de la celebració de La Marató de TV3 editant un cartell amb totes les activitats programades a la vila i fent-ne difusió.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version