Canal Ajuntament

Tossa de Mar. Obertes les inscripcions del Triatló Olímpic de Tossa

Tot està apunt per a la cinquena edició del carismàtic i exigent Triatló Olímpic de Tossa que se celebrarà el dissabte 15 de setembre a partir de les 3 de la tarda. Aquest triatló es caracteritza per l'espectacularitat i duresa dels seus recorreguts i el marc incomparable per on transcorre cada un dels segments de la prova. 


El proper dissabte 15 de setembre es celebra la cinquena edició del Triatló Olímpic de Tossa. La natació es realitza a la platja Gran, just al costat de la Vila Vella, amb un circuit de 1.500 metres a dues voltes, amb sortida de l'aigua i entrada per la sorra perquè els participants sentin els ànims i els crits del nombrós públic que s’hi congrega cada any.

El segment ciclista és l'emblema d'aquesta prova per la seva bellesa i exigencia, ja que els triatletes hauran d'afrontar un recorregut d’una sola volta de 45 kms. amb l'ascensió de 2 ports de muntanya, on el més important i recordat pels participants és l'alt de Sant Grau, de 2 ª categoria, amb 9 kms. de longitud i un pendent mitjà del 5%. A més, el recorregut té una baixada tècnica amb unes vistes úniques de la Costa Brava.

Finalment, arriba el segment de cursa a peu amb un recorregut de 10 kms. a 3 voltes que es fa pels carrers de Tossa i un tram de bosc, on el triatleta podrà sentir la calor de la gent i gaudir al màxim l’entrada a la línia d’arribada. 

Podeu consultar tota la informació de la prova i realitzar les inscripcions des d'aquí

 

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version