Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Representants de RETECORK visiten Cassà de la Selva

Representants de Retecork (Xarxa Europea de Territoris Surers) han visitat aquest dijous al matí Cassà de la Selva. La visita ha coincidit amb la Comissió Executiva de Retecork que s'organitza periòdicament i que aquesta vegada s'ha celebrat a l'Ajuntament de Maureillas-Las Illa (França).

Com a municipi surer, una delegació de Retecork ha volgut conèixer Cassà de la Selva i ha fet una ruta per veure els trets diferencials del municipi. Hi ha estat presents Andrés Hernáiz de Sixte, Alcalde de San Vicente de Alcántara i President de l'Assemblea General de RETECORK, Juan Salgado, Regidor de San Vicente de Alcántara, Cristina Morano, Tècnica de San Vicente de Alcántara, Francisco Silvestre de Oliveira, Alcalde de Coruche i President de la Comissió Executiva de RETECORK, Susana Cruz, Tècnica de Coruche, Fabio Albieri, Alcalde de Calangianus (Sardenya), Fabio Mariotti, Regidor de Calangianus i Guillem Genover, Regidor de Palafrugell.

Els membres de Retecork s'han interessat per les empreses sureres de Cassà, per la Fira del Suro que se celebra anualment així com de les actuacions de promoció econòmica que es fan per promocionar el suro i han mostrat la voluntat per crear sinèrgies de cara el futur relacionades amb el sector surer.

1542202544retecork1.jpg
1542202545retecork2.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version