Canal Ajuntament

Santa Coloma de Farners. La caminada per la independència, teatre, esports i una donació de sang farceixen d’activitats el cap de setmana colomenc previ a la Diada Nacional de Catalunya

Santa Coloma de Farners viurà una intensa activitat a partir del proper divendres 7 de setembre, una activitat que s’allargarà fins el proper dimarts dia 11 de setembre. Entre les activitats destaquen una caminada per la independència, una marxa de torxes o la representació de l'obra de teatre Trifulkes de la Catalana Tribu de Víctor Alexandre. 

 

Santa Coloma de Farners es prepara per viure un gran dia 11 de Setembre i per fer-ho els actes començaran aquest proper cap de setmana, el previ a la Diada. Divendres 7 de setembre hi ha prevista una jornada de donació de sang, al Cercle Jove, amb horari de les 11:30 h a les 13:00 h i de 16:00 h a 21:00 h. 

L'endemà dissabte es farà la caminada per la independència. La caminada començarà a les 18:30 h, i anirà de Riudarenes a Santa Coloma de Farners. A la plaça Farners hi tindran lloc els parlaments i una botifarrada popular.

Dissabte i diumenge, al pavelló dels Sainores es farà el Torneig la Selva de bàsquet. Tots dos dies, els partits començaran a les 16:00 h. 

El Centre Excursionista Farners té previst per diumenge 9 de setembre la 4a etapa del Camí del Nord entre Arbúcies i Sant Hilari Sacalm. La sortida es farà a les 7:00 h des de la plaça de l’Ajuntament. 

I el teatre arriba diumenge de la mà del grup La Clau que representaran l’obra de Víctor Alexandre Trifulkes de la Catalana Tribu. L'espectacle començarà a les 18:15 h al Teatre Catalunya.

Les activitats, però, continuaran el dilluns, 10 de setembre, amb la Marxa de Torxes organitzada per Òmnium Cultural. La marxa començarà a les escales del carrer Lluís Mon, a les 22:00 h.

Dimarts, Diada Nacional de Catalunya, els actes començaran a les 12:00 h, a la plaça de l’Ajuntament, amb la lectura del manifest a càrrec de La Sega 1640. Aquesta entitat, a les 13:00 h, farà una botifarrada popular al Parc de Sant Salvador. A les 15:00 h des de l’aparcament de Sant Salvador sortiran cap a Barcelona els 9 autobusos amb veïns de la població que participaran a la manifestació unitària de la capital catalana.

Finalment, a les 18:45 h, a la plaça Farners i organitzat per l’Ajuntament, es tocaran sardanes i es farà la lectura del manifest de la Diada Nacional de Catalunya.

 

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version