Canal Ajuntament

Salt. Finalitzen les obres de millora dels carrers malmesos per les obres del TAV a Salt, que han estat a cost 0 per l’Ajuntament● Les obres han durat menys d’un mes i han millorat l’estat del l'Avinguda de la Pau, el Carrer Marquès de Camps i el Camí del Sitjar.

 

 La tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Salt, Rosa Pòrtulas es mostra satisfeta amb el resultat dels treballs i diu que el consistori ha estat inflexible i no ha deixat que s’escatimés ni un sol dels detalls acordats en aquesta millora.

 


Dimarts, 4 de setembre de 2012


Les obres de reasfaltatatge i millora dels carrers de Salt malmesos pel pas de camions de les obres del Tren d’Alta Velocitat ja han finalitzat. Els treballs no han durat ni un mes, s’han concentrat a l’agost i no han tingut cap cost per l’Ajuntament de Salt. La despesa d’aquesta reforma l’ha assolida integrament la UTE adjudicatària de les obres del TAV, tal i com s’havia acordat amb anterioritat. El compliment de l’execució de l’obra però, no ha estat fàcil segons la tinent d’alcalde saltenca, Rosa Pòrtulas, ja que l’Ajuntament ha hagut d’estar molt a sobre en tot moment, perquè es complissin explícitament tots els treballs pactats. Segons Pòrtulas, el consistori ha estat inflexible i no ha deixat que s’escatimés ni un sol dels detalls acordats en aquesta millora. L’Ajuntament es mostra satisfet per com han quedat els treballs i realcen el fet que s’ha aconseguit a cost 0 per les arques municipals.

Els treballs es van iniciar el 6 d’agost davant la rotonda de davant de l'Espai Gironès i van anar seguint el vial fins a continuar amb la rotonda de Mururoa i el tram inicial de l’Avinguda de la Pau. També s’ha reasfaltat el tram afectat del carrer Marqués de Camps fins a la connexió amb la rotonda de la C-65, a la sortida de l’autopista i el camí del Sitjar, que tot i tenir poc trànsit habitualment havia quedat malmès pel pas constant dels camions de les obres del Tren d’Alta Velocitat.

Tots els treballs s’han fet en horari nocturn per tal d’evitar al màxim les afectacions en el trànsit.

 

Per a més informació:

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

972 24 91 91 (ext 1307)
Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version