Canal Ajuntament

Hostalric. L’Ajuntament d’Hostalric destina 25.000 euros als pressupostos participatius

L’arranjament del Parc Güell, la millora de les instal·lacions esportives i la creació d’una brigada jove són les propostes més votades als pressupostos participatius d’Hostalric. En total, s’han pogut votar 44 propostes que va fer arribar l'Ajuntament als ciutadans i que van ser avaluades i aprovades per la comissió permanent dels pressupostos participatius

 

Cada veí d’Hostalric ha pogut votar durant el període comprès entre el 15 al 31 de juliol fins a 4 dels projectes proposats per l'Ajuntament. En total ha participat d’aquest procés un 2,95% d’un cens de 3.289 persones majors de 16 anys. L’Ajuntament d’Hostalric ha destinat 25.000 euros als pressupostos participatius que queden repartits de la següent manera:

Arranjament del Parc Güell: 9.000 €

Millores a les instal•lacions esportives: 10.000 €

Creació de la Brigada Jove: 6.000 €

A les propostes presentades s’hi han aplicat els criteris que marca el reglament de pressupostos participatius com ara necessitats bàsiques, persones beneficiades, estratègia i votació popular.

A partir d’ara, els tres projectes guanyadors seran avaluats pels tècnics municipals que redactaran un projecte d’execució. La intenció de l’Ajuntament és poder executar aquestes propostes aquest any. 

 

Font: Ajuntament d'Hostalric

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version