Canal Ajuntament

Blanes. Èxit de la nova edició de 'La Botiga al Carrer'

Organitzada conjuntament per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre i l’Ajuntament de Blanes, aquesta nova edició ha inclòs com a novetat ofertes de menús de nit per anar a sopar després de les compres. Una vuitantena d'establiments de la vila hi ha participat. 

 

Aquest dissabte Blanes ha tornat a viure una nova edició de La Botiga al carrer, que s'ha allargat durant tota la jornada, des de les 9 del matí i fins a la 9 nit. Aquesta vegada, La Botiga al Carrer ha comptat amb la participació d’una vuitantena d’establiments del centre de la vila, un nombre similar al d’anteriors convocatòries.

Organitzada conjuntament per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre i l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes, des de l’entitat comercial s’ha fet una valoració positiva d’aquesta experiència, que ja es considera plenament consolidada. Així ho explica el president de l’ABBC, Lluís Pascual, que també destaca que en alguns establiments hi havia descomptes de fins el 70% sobre el preu habitual. 

D’altra banda, La Botiga al Carrer també ha servit per cloure la temporada d’estiu amb una jornada de compres a l’aire lliure amb uns preus molt reduïts. I és que, segons els responsables dels comerços de Blanes, aquest període estiuenc ha estat més aviat fluix de vendes. 

Al llarg de tot el dissabte, doncs, es van poder trobar tot tipus de productes i articles a preus especials. Així, hi havia roba infantil i d’adult, de vestir i informal, roba íntima, calçat i vestuari esportiu, joieria, bijuteria, bosses de mà, perfumeria i cosmètica, etc. Tot això comptant que també hi havia una secció d’alimentació i parament de la llar, entre d’altres.  

Una de les novetats que ha inclòs aquesta nova edició de La Botiga al Carrer han estat els menús de nit amb ofertes especials que es van poder degustar a set establiments del centre que es van adherir a l’experiència. Es tractava que quan acabés la jornada de compres, blanencs i visitants poguessin beneficiar-se d’aquestes ofertes, recollides en uns fulletons que es van repartir a les parades, i que també es podien consultar a través de la xarxa, a l’enllaç de la web de l’Ajuntament de Blanes.

La propera edició de La Botiga al Carrer està previst que es faci el març de l’any vinent, després que hagi acabat el període de les vacances d’hivern.

 

Font: Ajuntament de Blanes

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version