Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Els concerts d'estiu del 'Solfejant' arriben a la quinzena edició

Alverd Oliva, Marta Pérez, Pep Poblet, Nito Figueras, Txell Sust, Neus Mar, Imma Presas, In Crescendo i Gazpacho amb la Cobla Bisbal Jove són els artistes del cartell del 'Solfejant' del 2018. Josep Ferrer, regidor de Cultura: «La música torna a ser la protagonista els vespres d'estiu a Cassà amb uns concerts que pretenen arribar a un públic molt divers i atreure a visitants dels municipis veïns».
El concerts d'estiu del 'Solfejant' de Cassà de la Selva arriben aquest any a la quinzena edició. Es tracta d'un cicle de concerts que té lloc els dijous de juliol i els de les dues primeres setmanes d'agost a les 22 h al pati de la casa modernista de Can Trinxeria ubicada a la plaça de la Coma.

EL CARTELL DEL 'SOLFEJANT' 2018
A les 22 h | Al pati de Can Trinxeria | 8 euros
5 de juliol, Alverd Oliva, Fusta de cor

El músic figuerenc resident a Cassà de la Selva presenta el seu primer treball discogràfic. Vuit cançons de rock folk d'autor que es caracteritzen per una simplicitat que el fa molt proper però alhora amb una marcada profunditat de detalls i emocions.
12 de juliol, Marta Pérez, PunctualLa cantautora i compositora cassanenca presenta el primer disc del seu projecte en solitari on recull històries, reflexions i moments puntuals, sorgits d'arreu i d'enlloc.

19 de juliol, Pep Poblet, Nito Figueras i Txell Sust, #enCantatsCançons que tots tenim associades a veus masculines però interpretades des d'un prisma femení. Cançons d'autors i artistes com Billie Joel, Queen, Gossos, Michael Jackson, Pau Riba, Stevie Wonder, Blaumut, Eric Clapton o Supertramp, entre d'altres, en seran protagonistes.

26 de juliol, Neus Mar i Imma Presas, Cromatismes

Tot allò que percebem amb la música provoca en nosaltres un seguit de reaccions emocionals, i tot allò que percebem a través del colors ens aporta sensacions i missatges molt diversos. Dos colors de veu molt diferents s'uneixen per cercar, a cada nota, l'arrel de cada sentiment.

2 d'agost, In Crescendo

El cor guanyador de la segona edició del programa de TV3, OH Happy Day!, presenta el concert més enèrgic i emotiu amb un repertori actualitzat.

9 d'agost, Gazpacho amb la Cobla Bisbal Jove, De CopblasEl primer grup de rumba catalana de les comarques gironines, a punt de fer 20 anys de carrera i voltar per mig món, presenta el seu quart treball discogràfic on es pot escoltar una fusió de sons de la Cobla Bisbal Jove, dirigida per Xavi Molina, amb els temes emblemàtics de Gazpacho.

Josep Ferrer, regidor de Cultura, destaca que «la música torna a ser la protagonista els dijous al vespre d'estiu a Cassà amb uns concerts que pretenen arribar a un públic molt divers i atreure a visitants dels municipis veïns».

Les entrades, que tenen un cost de 8 euros, ja són a la venda a través del Ticketea o al Centre Cultural Sala Galà. També es podran adquirir una hora abans del concert a la taquilla sempre i quan no s'hagi esgotat la venda anticipada. L'abonament per a tots els concerts té un cost de 35 euros.

Tota la informació del 'Solfejant' és disponible a www.cassa.cat/solfejant.

1530101473El cartell del Solfejant 2018.jpg
1530101473The Hanfris Quartet al Solfejant de l'any passat.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version