Canal Ajuntament

Girona. Els ajuntaments de Girona i Figueres organitzen un segon tren per anar a la manifestació de l’11 de setembre a Barcelona

Arran de la reeixida i massiva resposta de la ciutadania, els dos consistoris lloguen un segon comboi que sortirà a les 15.15 h de Figueres i a les 15.35 h de Girona

Els ajuntaments de Girona i Figueres han decidit organitzar un segon tren per assistir a la manifestació de l’11 de setembre a Barcelona, arran de l’èxit de la resposta de la ciutadania a la iniciativa dels dos consistoris de llogar un tren per anar-hi. D’aquesta manera es donarà resposta als ciutadans i ciutadanes que s’han quedat sense bitllet per anar al primer tren, ja que els 520 bitllets disponibles es van exhaurir en poques hores, i han manifestat el seu interès per fer servir aquest mitjà de transport per anar a Barcelona aquest dia.

Està previst que aquest segon tren surti de Figueres a les 15.15 h (el primer tren està previst que surti d’aquesta estació a les 15 h) i passi per l’estació de Girona a les 15.35 h. Igual que el primer tren, arribarà a l’estació de Passeig de Gràcia i tornarà des d’aquesta estació barcelonina a les 21.10 h, aproximadament.

Els bitllets es poden comprar a través del web http://www.girona.cat/tren11setembre, on també es pot consultar més informació sobre aquesta iniciativa, i de forma presencial als ajuntaments de Girona i Figueres a partir de les 12 del migdia d’avui.  

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version