Canal Ajuntament

Celrà. La Coordinadora fa públics els números de la Festa Petita

La Coordinadora de Festes de Celrà i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament fan públics els números de la Festa petita de Celrà (14 de Juliol). Aquesta decisió referma el compromís de l'Ajuntament de Celrà amb la transparència i en fer públiques totes les subvencions a entitats.

Aquest any l'Ajuntament de Celrà ha donat una subvenció de 4.000€ (un 42% menys que el 2011) a la Coordinadora de Festes de Celrà per a l’edició de la Festa Petita / Revetlla de Sant Hou 2012.  En l’edició de l’any 2011, l’aportació de l'Ajuntament va ser de 6.851,58€ a la Comissió La Gresca.

Tot i la disminució de l’aportació a la Festa, la programació va augmentar amb la 1era Fira d’Art de Celrà (Fart), l’ animació infantil i la sardinada popular organitzada per la Colla Gegantera de Celrà.

La Coordinadora de Festes de Celrà un cop finalitzats els números retornarà a l’Ajuntament la quantitat de 570,26 euros, rebaixant així encara més l’aportació municipal a la Festa (3.429’74 euros) i aconseguint rebaixar l’aportació un 50% respecte a l’any 2011.

L'Ajuntament de Celrà vol agrair la feina feta per la Coordinadora de Festes de Celrà, la Colla Gegantera de Celrà  i totes les entitats i persones que van col·laborar per aconseguir una molt bona Festa Petita.

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version