Canal Ajuntament

Girona. L’Ajuntament de Girona obre les preinscripcions per a les activitats fisicoesportives i aquàtiques per al curs 2012-2013

·         El període de preinscripcions durarà fins al proper 13 de setembre

 

·         S’ofereixen més de 140 cursos dirigits a infants, joves, adults i gent gran

L’Ajuntament de Girona obre avui el període de preinscripcions per a les activitats fisicoesportives i aquàtiques per al curs 2012-2013. Les preinscripcions es podran fer fins al proper 13 de setembre a les 14 h a través del web del Servei Municipal d’Esports. Enguany s’ofereixen més de 140 cursos dirigits a infants, joves, adults i gent gran i distribuïts entre els equipaments municipals (Pavelló Municipal de Palau, Pavelló Municipal de Santa Eugènia, Pavelló Municipal Girona-Fontajau, Pavelló Municipal de Pont Major, Centre Cívic Pont Major, Zona Esportiva de la Devesa, Piscina Municipal de Palau i Piscina Municipal de Santa Eugènia-Can Gibert del Pla) i instal·lacions esportives escolars (Escola Verd, Escola Joan Bruguera i Escola Pla de Girona), el CREC de Sant Daniel i Germans Sàbat-Taialà.

Aquest any s’han ampliat els horaris d’algunes activitats i se n’han incorporat de noves, com el clínic de natació per a adults, destinat a esportistes interessats a millorar la tècnica de la natació per participar en proves competitives; l’activitat aquàtica terapèutica, destinada a persones amb patologies relacionades amb l’esquena; l’activitat física terapèutica, destinada a millorar l’elasticitat i la consciència corporal de les persones, i el pilates, un mètode que treballa la consciència postural i la respiració, entre d’altres aspectes.

Nota: Podeu consultar tota la informació sobre les activitats i les preinscripcions al document adjunt. 

 Activitats i preinscripcions

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version