Canal Ajuntament

Girona. Es tallarà la circulació de vehicles entre la rotonda de l’avinguda de Josep Tarradellas i la del carrer de Joaquim Vayreda demà i demà passat


·         
El motiu d’aquesta incidència viària és la pavimentació del passeig de la Devesa, inclosa dins el Pla d’asfalts 2012

 

·         Divendres s’eliminaran també els reductors de velocitat del carrer de Carles Riba i Bracons, del carrer d’Adri i del carrer d’Albi

Continuant amb el programa del Pla d’asfalts 2012, demà i demà passat es portarà a terme la pavimentació i la senyalització horitzontal del passeig de la Devesa, concretament del tram comprès entre l’avinguda de Josep Tarradellas i el carrer de Caterina Albert. Els treballs es realitzaran en horari diürn, de 8 a 19 h. En cas de pluja, s’ajornaran i s’informarà properament de la nova data de les obres.

Com a conseqüència d’aquesta actuació, es tallarà completament el trànsit de vehicles des de la rotonda de l’avinguda de Josep Tarradellas fins a la rotonda del carrer de Joaquim Vayreda. Es permetrà el pas dels veïns del carrer Torín en contradirecció des del carrer del Mossèn Joan Pons. Es col·locarà un avís de desviament provisional a la rotonda de Fontajau, per desviar els vehicles cap a la rotonda de Josep Tarradellas, la rambla Xavier Cugat i el pont de la Barca.

Una altra de les actuacions previstes dins el Pla d’asfalts és l’eliminació dels reductors de velocitat d’alguns carrers de la ciutat. En aquest sentit, el divendres 31 d’agost s’eliminaran els reductors de velocitat del carrer de Carles Riba i Bracons, del carrer d’Adri i del carrer d’Albi. Concretament, s’eliminaran tres lloms reductors del carrer de Carles Riba i Bracons, dos del carrer d’Adri i dos del carrer d’Albi. Per portar a terme aquesta actuació no caldrà tallar la circulació dels carrers i només es realitzaran talls intermitents d’un sol carril de circulació amb el corresponent pas alternatiu de vehicles.

Nota: Podeu consultar el plànol de la incidència viària al document adjunt.

 Plànol

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version