Canal Ajuntament

Lloret de Mar s'adhereix al pla integral d'Ecovidrio per fomentar el reciclatge de vidre

Més de 500 establiments turístics dels tres municipis participaran a la campanya "Toma nota, recicla vidrio"

Lloret de Mar, juntament amb Blanes i Tossa de Mar s’han adherit a la campanya ‘Toma nota, recicla vidrio’, inclosa dins un pla integral que l’entitat sense ànim de lucre, Ecovidrio, ha iniciat amb l’objectiu d’incrementar el reciclatge dels envasos de vidre als establiments hotelers de la costa mediterrània.

La iniciativa s’ha presentat aquest matí al paratge de Santa Cristina de Lloret de Mar en un acte que ha comptat amb l’assistència del director de l’Agència de Residus de Catalunya, Sr. Josep Maria Tost; l’alcalde de Lloret de Mar, Sr. Jaume Dulsat; el regidor de medi ambient de Tossa de Mar, Sr. Francesc Nadal, el tinent d’alcalde de Blanes, Sr. Nicolás Laguna i el director d’operacions d’Ecovidrio, Sr. José Fuster.

La campanya ‘Toma nota, recicla vidrio’: una iniciativa per l’hostaleria sostenible, arribarà a 506 establiments hotelers de la línia de costa de Lloret de Mar, Blanes i Tossa de Mar. Amb l’objectiu de mobilitzar als professionals del sector, Ecovidrio realitzarà més de 2.000 visites d’informació i sensibilització durant l’estiu. Tanmateix, l’entitat instal·larà un total de 29 nous contenidors i entregarà uns 500 cubells per facilitar el transport dels residus d’envasos de vidre.

Segons declaracions del regidor de Medi Ambient: “Des de l’Ajuntament de Lloret de Mar hem de seguir treballant en l’aplicació de mesures adreçades a garantir i fomentar la recollida selectiva dels residus al nostre municipi, i pel que fa a la fracció de vidre, la col·laboració dels establiments del canal HORECA és imprescindible, en ser els principals generadors.”

Els establiments adherits a la iniciativa competiran durant l’estiu i podran seguir la seva posició al ranking a través del web www.tomanotareciclavidrio.es. Els locals més compromesos amb el reciclatge d’aquests envasos de vidre i  que aconsegueixin major puntuació, rebran com a premi una classe magistral amb un reconegut xef amb tres Estrelles Michelin.

Per tal de mobilitzar a la ciutadania, Ecovidrio decorarà 29 contenidors, 25 a Lloret de Mar i 4 a Tossa de Mar, amb motius estiuencs. A més, l’entitat atorgarà als municipis que superin el repte d’incrementar el reciclatge dels envasos de vidre un reconeixement.

1528005861ECOVIDRIO 2018-.jpg

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version