Canal Ajuntament

Sarrià de Ter. Els Cantaires de Sarrià de Ter, pregoners de la festa major d’enguany

Els Cantaires de Sarrià de Ter seran, aquest proper 31 d’agost, l’entitat pregonera de la Festa major del municipi. La coral sarrianenca ha celebrat recentment els seus 10 anys de vida. I es per celebrar aquest fet que el consistori l’ha convidat a donar el tret de sortida a l’edició de la Festa Major de 2012.

L’entitat ha estat escollida per la seva contribució, al llarg d’aquesta dècada, al desenvolupament social i cultural del poble. Des de la seva creació han participat activament en la vida cívica de Sarrià. Participant en la majoria de festes i celebracions destacades (Festa Major, Diada Nacional, Homenatge a la Vellesa, etc.) alhora que han organitzat també diferents actes (Concerts de Nadal i Estiu, trobades de Corals, cursos, etc.).

Els Cantaires de Sarrià han sabut, doncs, reinterpretar amb criteris del segle XXI el paper que les societats corals han jugat al nostre país: transmeten la cultura arreu, popularitzant el gust per la música i contribuint a estrènyer els llaços comunitaris al nostre municipi. Dit d’una altra manera, han contribuït a fer país i fer poble.

Es per això que en senyal de gratitud, l’Ajuntament de Sarrià de Ter els cedirà l’espai del balcó del consistori el proper dijous, 31 d’agost de 2012 a les 21h.

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version