Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Arrenca la Festa Major petita de Cassà amb la XXXIX Nit del Cremat

La Fira de Santa Tecla de Cassà s'allargarà fins el diumenge 22 de setembre i comptarà amb actes tant consolidats com la Fira de l'Unió de Botiguers o la diada de les entitats, que tindran lloc al llarg del diumenge.

La Festa comença avui a les 10 de la nit amb la popular ballada de sardanes organitzada pels Amics de la Sardana, que a la mitja part serviran cremat.

Al llarg del cap de setmana les diferents associacions cassanenques han organitzat activitats com curses populars, exposicions o concerts. Per altra banda, demà se celebrarà la nit Jove al Polivalent, organitzada per la Comissió de Festes.

Eduard Ayach, regidor de paritcipació i festes, valora molt positivament la mobilització ciutadana que es dóna al llarg d'aquest cap de setmana ja que considera que és una "oportunitat" que serveix a les entitats "per sortir al carrer". 

Per més informació sobre els actes de la Festa Petita de Cassà podeu accedir a l'agenda del poble que la trobareu al web www.cassa.cat.Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version