Canal Ajuntament

Platja d'Aro. Platja d'Aro celebra el proper cap de setmana 1 i 2 de setembre la 25a edició de la botiga al carrer amb les millors ofertes del final d'estiu

La fira restarà oberta de les 10 h del matí a les 22 h del vespre en els principals carrers comercials

 

El proper cap de setmana, dissabte 1 i diumenge 2 de setembre se celebrarà la 25a edició de La Botiga al Carrer de Platja d’Aro. Els establiments de la ciutat presentaran les seves millors ofertes de les 10 h del matí fins a les 22 h del vespre. Organitzada per l’Associació d’Empresaris de Castell–Platja d’Aro i S’Agaró, i la regidoria de turisme, comerç, empresa i ocupació de l’Ajuntament, l’esdeveniment ha renovat enguany la imatge corporativa i també eslògan: Platja d’Aro, comerç que t’estima. Tothom que vulgui trobar ofertes de qualitat a un preu immillorable ho podrà fer doncs, durant tot el dia en els carrers més comercials de la població on s’hauran instal·lat mostradors amb importants descomptes de roba i sabateria, material esportiu, complements, colònies, perfums, discs, llibres, objectes de regal, llar, etc.

 

Aquesta iniciava va començar a les darreries de l’estiu de l’any 2000, i des de llavors s’ha repetit ininterrompudament dos cops l’any tot coincidint amb els final de la temporada d’hivern i d’estiu. De nou es repetirà l’experiència d’unificar la participació dels comerços mitjançant uns mantells personalitzats per cobrir i protegir les taules i amb bosses promocionals per poder col·locar-hi els productes que els visitants de la mostra adquireixin. Per donar a conèixer l’esdeveniment es realitzarà una important campanya publicitària a diferents mitjans de comunicació.

 

Els objectius globals de La Botiga al Carrer són mostrar l’oferta comercial i de serveis de Platja d’Aro, i aconseguir atraure gent al centre comercial a cel obert de la vila. Com a objectius particulars, l’Associació d’Empresaris cerca fer conèixer cada botiga participant, mostrant el seu productes i atreure la gent als establiments. Darrerament, també es vol aconseguir generar una jornada de comerç lúdic, en la que tant els compradors com els mateixos comerciants puguin trobar-se en un espai diferent i més participatiu. Amb aquesta iniciativa Platja d’Aro es consolida com un centre de comerç i oci a cel obert tot l’any.

 

Aquesta acció de dinamització comercial d’estiu, s’afegeix a altres promocions que desenvolupen conjuntament l’Associació d’Empresaris i l’ajuntament, com va ser la celebració el passat 30 de juny de primera edició de Moon Light Shooping, la gran festa del comerç local, o de la segona Magic Night, el passat 6 de juliol, una proposta que feia possible gaudir de tota la oferta comercial fins a la una de la matinada. Per potenciar l’activitat econòmica de cada estació, a la primavera va tenir lloc la primera edició de Platja d’Art, una iniciativa que va apropar les manifestacions pictòriques al públic general a partir de l’exposició en 30 d’establiments – comerços, hotels, restaurants i equipaments de lleure – de quadres de 15 artistes, alhora que cinc restaurants oferien el Menú de l’art que obsequiava als comensals amb un plat dissenyat i pintat per l’artista exposat a l’establiment.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version