Canal Ajuntament

Girona. El Museu d’Història de la Ciutat participa per primera vegada en el FITAG


L’antic convent de Sant Antoni serà l’escenari de l’obra “En aquesta habitació”, un projecte de microteatre matinal que es representarà els dies 29, 30 i 31 d’agost i 1 de setembre

El Museu d’Història de la Ciutat de Girona participa aquest any per primer cop en el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG), amb un projecte de microteatre matinal. D’aquesta manera, aquest equipament municipal, que ocupa l’antic edifici del convent de Sant Antoni, esdevindrà un nou escenari en el qual s’hi podrà veure teatre per a adults, en una nova franja horària matinal d’11 a 14 h. L’obra que s’hi representarà, En aquesta habitació, està dirigida per l’andalús Ramón Perera i està formada per sis històries escrites per sis dramaturgs novells i es du a terme en sis espais de l’antic convent de Sant Antoni. Aquestes històries esdevenen sis petites peces teatrals tancades i independents, que tenen com a nexe una mateixa idea comuna: la intimitat de l’individu, la vida oculta que s’amaga darrere les parets, físiques o no, d’una habitació aliena, generalment, a les mirades indiscretes de la resta del món.

Les representacions es portaran a terme els dies 29, 30 i 31 d’agost i 1 de setembre i se’n faran 8 passis diaris, a les següents hores: 11 h, 11.15 h, 11.30 h, 11.45 h, 12 h, 12.15 h, 12.30 h i 12.45 h. L’aforament està limitat a 15 persones per passi, amb un total de 120 persones en total cada dia.

Nota: Podeu consultar més informació sobre l’obra, i veure’n algunes imatges, als documents adjunts.

Assaig obert als mitjans de comunicació: El darrer assaig es farà demà i s’obrirà als mitjans de comunicació. Si hi voleu assistir, poseu-vos en contacte amb el Museu d’Història de la Ciutat (972 222 229).

 Més informació

 

 Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version