Canal Ajuntament

Blanes. Homenatge a una àvia centenària

L’Ajuntament de Blanes i la Generalitat de Catalunya han homenatjat Mercè Viñas Puntonet aquest diumenge 26 d’agost, coincidint amb el seu 100è aniversari.

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat de la coordinadora territorial de l’Institut Català de la Dones, Fina Surina, i la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Blanes, Susana Ramajo, van encapçalar l’homenatge que es va fer el diumenge 26 d’agost al migdia al domicili de Mercè Viñas Puntonet, coincidint amb el dia del seu aniversari centenari.

Josep Marigó va lliurar a la homenatjada una placa commemorativa així com un ram de flors i dos llibres, ja que Mercè Viñas és molt aficionada a la lectura. Per la seva banda, Fina Surina li va fer entrega de la medalla Centenària del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, una distinció feta d’argent que du gravada el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari.

Mercè Viñas Puntonet va néixer el 25 d’agost de 1912 a Maçanet de Cabrenys i fa 85 anys que es va traslladar a viure a Blanes amb la seva família per treballar. La dada curiosa és que dues de les germanes de Mercè Viñas, la Margarita i la Maria, van arribar a complir 105 i 103 anys respectivament. Totes tres vivien plegades al domicili on encara resideix Mercè Viñas, al carrer Salut.

A l’acte celebratiu també van assistir l’alcalde de Maçanet de Cabrenys, Lluís Carbó -qui també és parent de Mercè Viñas-, així com familiars, amics i representants de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes i de l’Associació de Jubilats de la Casa del Mar.

Aquest és el segon acte d’aquestes mateixes característiques que s’ha fet en pocs dies al municipi. El passat divendres, 24 d’agost, l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat de la regidora de Serveis Socials, Susana Ramajo, van homenatjar Manuela Valero en motiu d’haver complert els 100 anys de vida.

Per a més informació : Eva Palau – 608 880 002 i 654 725 106

Adjuntem imatges de l’homenatge a Mercè Viñas Puntonet (Autor Imatges: Ajuntament de Blanes)

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version