Canal Ajuntament

Girona. Es tallarà la circulació al camí Vell de Fornells de dilluns a dimecres de la setmana que ve


·         
La incidència viària afectarà el tram comprès entre el camí del Mas de Figueres i la Creu de Palau

 

·         Es portarà a terme la pavimentació del carrer, inclosa dins el Pla d’asfalts 2012 de l’Ajuntament de Girona

En el marc del Pla d’asfalts 2012 de l’Ajuntament de Girona, a partir de dilluns vinent, dia 27 d’agost, es portarà a terme la reposició del paviment i la senyalització horitzontal del camí Vell de Fornells, davant del col·legi Les Alzines. Del dilluns 27 al dimecres 29 d’agost es tallarà la circulació de vehicles en els dos sentits de la calçada al camí Vell de Fornells, concretament en el tram que va des del camí del Mas de Figueres fins a la Creu de Palau.

Els vehicles procedents de la carretera C-65 en direcció a Salt seran desviats o bé pel carrer Aragó o bé pel carrer del Mas Palahí. Els vehicles procedents de la carretera C-65 en direcció a Quart podran ser desviats pels mateixos carrers que els anteriors o bé per la mateixa carretera C-65 a la següent incorporació, passat el pont d’aquesta carretera.

Els vehicles que circulin per la pujada de la Creu de Palau en direcció a Quart seran desviats pel carrer Albí fins a l’encreuament amb el carrer de Can Prunell i seguidament cap al carrer de la Riera de Mus, el carrer del Mas Palahí i s’incorporaran de nou a la carretera camí Vell de Fornells. Els vehicles que vagin per la pujada de la Creu de Palau i vulguin desviar-se cap al carrer de l’Església de Sant Miquel, podran fer-ho per un carril addicional creat al carril contrari del mateix carrer. Es crearà un carril de doble sentit de circulació entre la illeta i la Creu de Palau per permetre el pas tant dels vehicles que volen baixar cap al carrer de l’Església de Sant Miquel com dels que volen baixar pel carrer de la pujada de la Creu de Palau.

Pel que fa a les afectacions als autobusos, es desviaran les línies L1 i L10 del bus urbà pel carrer Albí, seguint pel carrer de Can Prunell, el carrer de la Riera de Mus i continuant pel carrer del Mas Palahí fins a arribar a la següent parada situada davant del Club Tennis Girona o col·legi Montessori Palau. La parada de les línies bus de la L1 i L11 situada davant el col·legi Les Alzines es traslladarà provisionalment, durant el temps de l’execució de les obres, a la part alta del carrer Albí amb l’encreuament de la pujada de la Creu de Palau.

Nota: Podeu consultar el plànol de la incidència viària al document adjunt.

 Incidències

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version