Canal Ajuntament

Llagostera. Nova programació de cursos i tallers ocupacionals a Llagostera

Es pretén estimular l’especialització i l’emprenedoria com a eina per fomentar l’ocupació

 

 

L’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera ha organitzat un seguit de cursos i tallers ocupacionals per al darrer quadrimestre de l’any i primer trimestre del 2013.

 

El foment de l’ocupació segueix sent un dels principals objectius de l’Ajuntament de Llagostera i per aquest motiu es fa especial èmfasi en l’especialització i l’emprenedoria, tal com ha manifestat el regidor de promoció local, Ramon Soler.

 

En aquest sentit s’han previst sessions formatives basades en el desenvolupament d’una idea per a portar-la al món empresarial mitjançant l’elaboració d’un pla d’empresa i un pla de màrqueting.

 

Per estimular les capacitats i leshabilitats emprenedores s’han organitzat també diversos tallers de generació d’idees.

 

Pel que fa a la part d’especialització professional, s’han programat dos cursos adreçats a professionals de la restauració, la distribució comercial i l’elaboració etnològica així com un curs de programació d’aplicacions per a dispositius mòbils (APP).

 

Després de l’èxit assolit i la bona acollida en la programació ofertada durant el primer semestre,aquesta nova oferta de cursos combina per una banda cursos específics relacionats amb sectors concrets i per altra banda cursos que fomenten l’ocupabilitat de les persones que estan en recerca de feina, ja sigui oferint eines a través de les TIC com eines a través de la motivació i el creixement personal i professional. En aquest sentit s’han programat cursos d’alfabetització en català, de gestió d’estocs i magatzem, de tècniques de venda, de comptabilitat avançada, de manipuladors d’aliments i d’informàtica inicial i de perfeccionament.

 

Una de les novetats importants és també la programació de tallers d’oficis, on els participants tindran l’oportunitat de fer una aproximació pràctica a la realitat d’oficis com ara la perruqueria, la fusteria, la mecànica i l’hostaleria entre d’altres.

 

El conjunt de cursos estan destinats a persones desocupades però també hi tenen cabuda les persones treballadores, tot i que es prioritzaran les persones en situació d’atur.

 

La inscripció als cursos comença el dia 5 de setembre a l’oficina de Pla de Barris i Promoció econòmica (Edifici de Casa de les Vídues) de dilluns a divendres de 10 a 14h.

 

Aquesta programació de cursos s’emmarca dins les actuacions previstes en el Pla de Barris. Podeu consultar la programació des de llagostera.cat

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version