Canal Ajuntament

Santa Coloma de Farners. Consum responsable d'alcohol a les barraques de Festa Major

Les regidories de Festes i de Benestar Social han organitzat un curs de formació als barraquistes sobre la dispensació responsable d'alcohol durant la Festa Major de Santa Coloma

 

Les barraques de Sant Salvador són ja un clàssic de la Festa Major que atrau centenars de joves als concerts que s’hi organitzen. Enguany es proposa posar la norma de que les barraques que dispensin alcohol hagin d’aconseguir un distintiu d’autorització de Les Roques de l’Aigua. Aquest distintiu es podrà adquirir fent una sessió formativa sobre dispensació responsable d’alcohol al setembre, abans de la Festa Major.

L’objectiu d’aquesta sessió és garantir que les begudes alcohòliques es dispensin responsablement a les barraques de la Festa Major. Així es pretén evitar situacions de risc per a la salut pública (comes etílics, accidents, baralles, etc.) i la venda i l’ús d’alcohol per part de menors d’edat.

Durant la sessió, s’explicaran i es debatran els criteris d’una dispensació responsable d’alcohol i algunes estratègies per gestionar situacions de risc.

Només els barraquistes que hagin fet la formació rebran un distintiu de Les Roques de l’Aigua i representaran a les barraques autoritzades per a vendre alcohol. Cada barraca autoritzada situarà el distintiu en un lloc visible. 

El curs serà impartit per Les Roques de l’Aigua el dimecres 19 de setembre de 2012 de 19h a 20h a la Biblioteca Joan Vinyoli.

 

Font: Ajuntament de Santa Coloma de Farners

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version